ΛΑ.ΣΥ. Πεντέλης: «Εύφλεκτα» σημεία στα Άνω Μελίσσια – Να επιληφθεί η δημοτική αρχή
Πεντέλη

ΛΑ.ΣΥ. Πεντέλης: «Εύφλεκτα» σημεία στα Άνω Μελίσσια – Να επιληφθεί η δημοτική αρχή

Aνήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω αντιπυρικής περιόδου σε εκτάσεις που δεν έχουν καθαριστεί, αλλά και σε χώρους απόθεσης μπάζων και εύφλεκτων υλικών, στον Δήμο Πεντέλης δηλώνουν οι εκπρόσωποι της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση.

Μάλιστα, προς επιβεβαίωση των ανησυχιών του, δημοσιεύουν φωτογραφίες από την περιοχή των άνω Μελισσίων και συγκεκριμένα έξω από το Δημοτικό Κοιμητήριο, όπου φαίνονται ξύλα και άλλα υλικά επικίνδυνα για πυρκαγιά βρίσκονται κοντά στον αστικό ιστό των Μελισσίων.

«Πρόκειται για δασική περιοχή που έχει κηρυχθεί αναδασωτέα και πρόσφατα νομιμοποιήθηκε η λειτουργία ΣΜΑ (σ.σ.: Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων)» σημειώνει η παράταξη και προσθέτει: «Αποδεικνύεται ότι τέτοιες δραστηριότητες που χωροθετούνται και λειτουργούν χωρίς επιστημονικό σχέδιο και κατάλληλα μέτρα είναι επικίνδυνες και για πυρκαγιά. Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου, έστω και τώρα, να μαζέψει τα υλικά που βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο και να μην προχωρήσει στη λειτουργία του ΣΜΑ. Αντίστοιχα, να ενταθούν οι προσπάθειες για καθαρισμό οικοπέδων και εκτάσεων από πεσμένα και ξερά κλαριά, ιδιαίτερα στους χώρους που έχουμε ήδη επισημάνει τις προηγούμενες μέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet