Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις σε 3ο – 5ο Νηπιαγωγεία Μελισσίων και στο Νηπιαγωγείο Νέας Πεντέλης
Πεντέλη

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις σε 3ο – 5ο Νηπιαγωγεία Μελισσίων και στο Νηπιαγωγείο Νέας Πεντέλης

Σημαντικές εργασίες αποκατάστασης ζημιών και αναβάθμισης, πραγματοποιήθηκαν στα 3o-5o Νηπιαγωγεία Μελισσίων και στο Νηπιαγωγείο Νέας Πεντέλης κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας τους, όπως αναφέρει η δημοτικής αρχή. Τα έργα σχεδιάστηκαν και δρομολογήθηκαν σε συνεργασία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πεντέλης και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Συγκεκριμένα, στο Νηπιαγωγείο Νέας Πεντέλης αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στην οροφή του κτηρίου και εκτελέσθηκαν εργασίες στεγάνωσης, για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα εισροής υδάτων και εκτεταμένης υγρασίας. Αποκαταστάθηκαν ακόμη βλάβες στο σύστημα εξαερισμού και έγιναν εργασίες συντήρησης στις τουαλέτες του σχολείου.

Στο 3o-5o Νηπιαγωγεία Μελισσίων έγινε ανακατασκευή των τουαλετών, με τοποθέτηση νέων πλακιδίων στους τοίχους και στα δάπεδα και επισκευές στα υδραυλικά και στα είδη υγιεινής.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αιμιλία Λεονταρίτου, δήλωσε σχετικά:

«Ολοκληρώσαμε τις εργασίες αποκατάστασης ζημιών σε δύο νηπιαγωγεία της πόλης μας. Συνεχίζουμε τις απαραίτητες εργασίες και σε άλλα σχολικά κτήρια, ώστε οι μικροί μαθητές μας και οι εκπαιδευτικοί που φιλοξενούνται καθημερινά στις σχολικές δομές του Δήμου μας να μπορούν να απολαμβάνουν το αυτονόητο, δηλαδή αξιοπρεπείς χώρους διδασκαλίας, αλλά κυρίως ασφαλείς χώρους WC, όπου τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής.

»Ευχαριστώ τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά για την καθημερινή της βοήθεια προς τη σχολική επιτροπή, αλλά και τον αντιδήμαρχο και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τη βοήθειά τους στην επιτυχή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet