Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο συνδυασμός Πεντέλη Πόλη Πρότυπο
Πολιτική

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο συνδυασμός Πεντέλη Πόλη Πρότυπο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες, Τετάρτη 2 Μαρτίου, ο δημοτικός συνδυασμός Πεντέλη Πόλη Πρότυπο.

Ο επικεφαλής της παράταξης Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης ανέδειξε εν συντομία τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Πεντέλης και την παρέμβαση που έχει κάνει μέχρι σήμερα η δημοτική παράταξη, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Μέλημά μας είναι να  δείξουμε ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος που μπορεί να αντιμετωπιστούν τα βασικά θέματα τα οποία έχει ο Δήμος μας, με νέες ιδέες, με γνώση, με σύγχρονο management, με αξιοποίηση της επιστήμης και των νέων τεχνολογιών, με διάλογο και σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, που εκφράζονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία, με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών, διασφαλίζοντας πάντα το δημόσιο συμφέρον».

Παράλληλα κάλεσε τους φίλους της δημοτικής παράταξης «να συμβάλλουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στην ανάδειξη των προβλημάτων του Δήμου και να συμμετέχουν ενεργά στην επίλυσή τους».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι Νίκος Τόλιος, δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, Βασίλης Τσολακίδης, πρ. πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), Δημήτρης Παπασωτηρίου, πρ. πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), Νέστωρ Ζύγρας, πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Η Πεντέλη μας», Κώστας Καμπούρης, αντιπρόεδρος του αθλητικού συλλόγου βόλεϊ ΣΦΑΜ «ΦΟΙΒΟΣ», Κώστας Αποστολίδης, πρ. πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου μπάσκετ ΚΑΟ Μελισσίων, καθώς και άλλοι φίλοι και μέλη της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet