Αγγ. Παλαιοδήμος: Φαιδροί οικονομικοί τακτικισμοί και προσβολή της μνήμης του Μ. Θεοδωράκη από την κ. Κεχαγιά
Πολιτική

Αγγ. Παλαιοδήμος: Φαιδροί οικονομικοί τακτικισμοί και προσβολή της μνήμης του Μ. Θεοδωράκη από την κ. Κεχαγιά

Για «φαιδρούς οικονομικούς τακτικισμούς» και «προσβολή της μνήμης του Μ. Θεοδωράκη» κατηγορεί τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ο επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020, Άγγελος Παλαιοδήμος.

Όπως αναφέρει, «είναι γνωστό τοις πάσι ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό η οικονομική διαχείριση του Δήμου Πεντέλης, με πλήρη ευθύνη της κ. Κεχαγιά και του κηδεμόνα της, πλέει σε αχαρτογράφητα νερά».

Επίσης, με αφορμή την ανακοίνωση της δημάρχου αναφορικά με την απουσία των περισσότερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση της Παρασκευής 8/9, όπου μεταξύ άλλων θα συζητείτο ο τρόπος με τον οποίο ο Δήμος θα τιμούσε την απώλεια του Μ. Θεοδωράκη, ο κ. Παλαιοδήμος αναφέρει:

«Συμβουλεύουμε την κ. Κεχαγιά να ζητήσει από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της να μην γράφει λαϊκίστικες ανακοινώσεις που προσβάλλουν την ίδια προσωπικά, το αξίωμα της δημάρχου αλλά κυρίως τη μνήμη το εθνικού μας δημιουργού. Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Πέμπτη 16/09/2021), με συναινετικό πνεύμα, είναι σίγουρο ότι θα βρούμε τον τρόπο να τιμήσουμε το μεγάλο δημιουργό Μ. Θεοδωράκη (εφόσον η ίδια δεν κατέθεσε σχετική εισήγηση!!!)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet