Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ηλ. Τσουχνικάς – Υπήρχε «ασυμφωνία στον τρόπο σκέψης» στη Δημοτική Συμμαχία
Πολιτική

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ηλ. Τσουχνικάς – Υπήρχε «ασυμφωνία στον τρόπο σκέψης» στη Δημοτική Συμμαχία

Συνεχίζονται οι ανεξαρτητοποιήσεις στον Δήμο Πεντέλης. Έτσι, μετά από αυτές των Βασίλη Μπούρα και Δημήτρη Αποστολάκου, από την παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, ανεξάρτητος δηλώνει πλέον και ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Τσουχνικάς, εκλεγμένος με την παράταξη του τέως δημάρχου Πεντέλης, Δημοτική Συμμαχία.

Η πληροφορία ήρθε πριν από λίγα λεπτά στα γραφεία του «Ε», το οποίο και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τσουχνικά. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η απόφασή του έχει να κάνει με την ανάγκη που αισθάνεται την παρούσα περίοδο, όπου «ο Δήμος αλλάζει σελίδα», να είναι ελεύθερος να διατυπώνει «ατόφια» τη σκέψη του και να επιλέγει το καλύτερο για την πόλη.

Στο ερώτημά μας αν έχει αλλάξει κάτι εντός της παράταξης, που τον οδήγησε στην απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί, ο κ. Τσουχνικάς έκανε λόγο για «ασυμφωνία στον τρόπο σκέψης» μέσα στη δημοτική ομάδα.

Όταν τον ρωτήσαμε ευθέως εάν η ανεξαρτητοποίηση του λύνει τα χέρια για να ψηφίζει και κάποιες από τις εισηγήσεις της νέας δημοτικής αρχής, μας απάντησε ότι η στάση του θα εξαρτάται, κάθε φορά, από το εάν αυτό που έρχεται ως εισήγηση είναι υπέρ ή κατά των συμφερόντων των δημοτών που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Πλέον η παράταξη Δημοτική Συμμαχία μένει με 10 δημοτικούς συμβούλους.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Ηλία Τσουχνικά

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του ο κ. Τσουχνικάς αναφέρει:

Τα τελευταία εννέα χρόνια με τιμήσατε με την ψήφο σας, με εκλέξατε δημοτικό σύμβουλο, κάτι που μου έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρω όσο μπορούσα για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Στο πλευρό της προηγούμενης δημοτικής αρχής (Δημοτική Συμμαχία), με δήμαρχο τον Δημήτρη Καψάλη-Στεργίου, έκανα κάθε προσπάθεια, μέσα στο πλαίσιο του δυνατού και μέσα στο πλαίσιο του τρόπου διοίκησής της, να κάνω το καλύτερο δυνατό για την πόλη μου και για σας.

Οι πολίτες με την ψήφο τους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές επέλεξαν να αλλάξουν δημοτική αρχή, παράλληλα ο δήμαρχος Δημήτρης Καψάλης- Στεργίου, επικεφαλής της Δημοτικής Συμμαχίας, παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος.

Έτσι, ένας κύκλος για την πόλη μας έκλεισε και μια νέα σελίδα ανοίγει.

Σε αυτή τη νέα πραγματικότητα θέλω να δηλώσω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος που, με τη στάση μου και τη συμπεριφορά μου, θα επιλέγω πλέον ανεξάρτητα το καλύτερο για την πόλη μας.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στη Δημοτική Συμμαχία και τα μέλη του συνδυασμού για την έως σήμερα συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet