«Αντίο» Απόστολου Φραντζή στη Δημοτική Συμμαχία – Τα πολιτικά «πιστεύω» του τον οδηγούν στην Πεντέλη 2020
Πολιτική

«Αντίο» Απόστολου Φραντζή στη Δημοτική Συμμαχία – Τα πολιτικά «πιστεύω» του τον οδηγούν στην Πεντέλη 2020

Συνεχίζεται ο… χορός των αποχωρήσεων και ανεξαρτητοποιήσεων από τη Δημοτική Συμμαχία. Σειρά αυτή τη φορά έχει το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων Απόστολος Φραντζής που, με μια λακωνική δήλωση, δημοσιοποιεί την αποχώρηση – ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου.

Ο κ. Φραντζής, στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, επικαλείται «σοβαρούς πολιτικούς λόγους», ενώ προσθέτει ότι μένει συνεπής «στα πιστεύω μου ότι η Αλλαγή δεν είναι σύνθημα, είναι αναγκαιότητα». Και οι δύο αποστροφές «δείχνουν» ότι η συγκεκριμένη κίνηση συνδέεται με τη διατυπωμένη πρόθεση του επίσης ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Άγγελου Παλαιοδήμου (αποχώρησε και αυτός από την παράταξη Δημοτική Συμμαχία) να κατέβει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον δημοτικό συνδυασμό Πεντέλη 2020, ο οποίος πολιτικά κινείται στον χώρο του κέντρου.

Ακολουθεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Φραντζή:

Προς

Πρόεδρο Συμβουλίου Μελισσίων

Βορέα Γεώργιο

Κοινοποίηση

Πρόεδρο και Μέλη

Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης

Κύριε Πρόεδρε

Σοβαροί πολιτικοί  λόγοι με υποχρεώνουν να σας δηλώσω την αποχώρησή μου από τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την ανεξαρτητοποίησή μου στο Τοπικό Συμβούλιο Μελισσίων.

Ως προοδευτικός δημότης, που επί τριάντα χρόνια συμμετέχω στα κοινά της πόλη μας ως εκλεγμένο μέλος φορέων, θα συνεχίσω να υπηρετώ το συμφέρον των δημοτών με ανιδιοτέλεια, έχοντας πάντα προοδευτικό προσανατολισμό και μένοντας συνεπής στα πιστεύω μου ότι η ΑΛΛΑΓΗ δεν είναι σύνθημα, είναι αναγκαιότητα!

Με τιμή

Απόστολος Φραντζής

Ανεξάρτητος Σύμβουλος Μελισσίων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet