Αντιπολίτευση προς διοίκηση Δήμου Πεντέλης: Σταματήστε τη φυγομαχία και κάνετε Δημοτικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη
Πολιτική

Αντιπολίτευση προς διοίκηση Δήμου Πεντέλης: Σταματήστε τη φυγομαχία και κάνετε Δημοτικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη

Ότι «φυγομαχεί» και «κρύβεται» κατηγορούν τη δημοτική αρχή Πεντέλης οι επικεφαλής τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων (Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου – Δημοτική Συμμαχία, Αντώνης Φειδοπιάστης – Νέοι Άνθρωποι Νέα Αρχή και Λευτέρης Κοντουλάκος – Μπροστά Μαζί, Γιώργος Κατσικογιάννης – Πεντέλεθεν) και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή ότι συγκάλεσε για δεύτερη φορά Δημοτικό Συμβούλιο διά περιφοράς (το πρώτο ματαιώθηκε λόγω μη ύπαρξης απαρτίας), προαναγγέλλοντας πως ούτε αυτή τη φορά θα συμμετάσχουν στη σχετική συνεδρίαση.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Εγκλωβισμένη στον αυταρχικό τρόπο αντίληψης περί λειτουργίας του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, η συνδιοίκηση ΚεχαγιάΠαλαιοδήμου, αντί να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της πρόσφερε η αντιπολίτευση και να καλέσει με διαδικτυακή διαδικασία το Δ.Σ., επιμένει αυταρχικά, περιφρονητικά προς την πλειοψηφία, να ταμπουρώνεται πίσω από τις «χαραμάδες» της νομοθεσίας και να συγκαλεί εκ νέου το Δ.Σ. διά περιφοράς.

Δεν είναι ότι δεν γνωρίζουν, είναι ότι δεν θέλουν! Φοβούνται και φυγομαχούν. Δεν αντέχουν την κριτική, την αντιπαράθεση, δεν θέλουν τη σύνθεση. Γι’ αυτούς μια άποψη και μια επιλογή υπάρχει. Μόνο η δική τους !

Προφανώς και δεν θα προσέλθουμε και στη δεύτερη διά περιφοράς συνεδρίαση, ευελπιστώντας ότι τελικά θα επικρατήσει η σύνεση και η λογική και η τρίτη θα γίνει με τον ορθόδοξο τρόπο της τηλεδιάσκεψης.

Όσο για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ισχύει η ρήση ότι αν δεν μπορείς να υπηρετήσεις έναν θεσμό, καλύτερα να μην αναλάβεις ποτέ την ευθύνη!

Καλό δε είναι να παρακολουθούν και λίγο τις εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας. Έρχεται το εμβόλιο! Και ας μην ξεχούν ότι στη μάχη, τα όπλα που αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις δεν είναι δική σου επιλογή, αλλά στα επιβάλλει ο αντίπαλος!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet