Video

Αντ. Φειδοπιάστης: «Εμείς εννοούμε αυτά που λέμε…» – VIDEO

Σε αναλυτική παρουσίαση του προγράμματός της στους τομείς της Πολεοδομίας-Χωροταξίας-Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού προχώρησε η δημοτική παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ – Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014, στο παλαιό δημαρχείο Πεντέλης.

Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης προχώρησε στην ανακοίνωση των πρώτων 40 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού (Διαβάστε τη Λίστα των υποψηφίων).

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο κ. Νέστορας Ζύγρας ο οποίος ανέλυσε την υφιστάμενη κατάσταση στο Ανθρωπογενές (Πολεοδομίας/Κυκλοφοριακό) και Φυσικό Περιβάλλον (Πεντελικό/Ρέματα/Απόβλητα) και κατέγραψε τις προτάσεις του συνδυασμού, τις οποίες και θα εφαρμόσει εφόσον λάβει τη λαϊκή εντολή τον προσεχή Μάιο.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε η κ. Κατερίνα Φανάκη, η οποία αναφέρθηκε στο σημαντικό τομέα της Παιδείας και στη σύνδεσή της με την οικογένεια, τα σχολεία και τον Δήμο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η σχολική κοινότητα του ενιαίου Δήμου Πεντέλης.

Από την πλευρά της, η κ. Ηρώ Αντωνοπούλου αναφέρθηκε στις πολιτιστικές δράσεις που έχει σχεδιάσει το επιτελείο της δημοτικής παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, σημαντικό τμήμα των οποίων περνά μέσα από την αξιοποίηση του Πεντελικού βουνού.

Τέλος, η κ. Κωνσταντίνα Λαζή αναφέρθηκε στον Αθλητισμό, εστιάζοντας στην αξοποίηση και επέκταση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών, αλλά και στην πρόθεση να ενισχυθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, ο οποίος προσφέρει πολλαπλές διεξόδους σε μεγάλο τμήμα του τοπικού πληθυσμού (Διαβάστε όλη την Παρουσίαση).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του τοπικού Τύπου, εφόλης της προεκλογικής ύλης, από τις απαντήσεις των οποίων διαφάνηκε και το εκλογικό στίγμα που εκπέμπει ο συνδυασμός ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ λίγες ημέρες πριν στηθούν οι αυτοδιοικητικές κάλπες…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet