Αντώνης Φειδοπιάστης: Θα φανούμε αντάξιοι της ευθύνης και των υποχρεώσεων που θα μας αναθέσετε
Πολιτική

Αντώνης Φειδοπιάστης: Θα φανούμε αντάξιοι της ευθύνης και των υποχρεώσεων που θα μας αναθέσετε

Ανοιχτή επιστολή απευθύνει προς τους πολίτες του Δήμου Πεντέλης ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης.

Συγκεκριμένα, και εν όψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 ο κ. Φειδοπιάστης επισημαίνει:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Διανύσαμε μια προεκλογική περίοδο, κατά την οποία, συνάντησα, γνώρισα, μίλησα, με πολλούς δημότες.

Αφουγκράστηκα τα προβλήματά σας, τις σκέψεις σας, δέχτηκα γνώμες και υποδείξεις.

Με επιμέλεια και σοβαρότητα, καταθέσαμε τις προτάσεις μας, δημιουργήσαμε ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα δράσεων και προτεραιοτήτων, κινηθήκαμε με αποτελεσματικότητα και είχαμε αποτελέσματα σε καίρια θέματα που αφορούν τον Δήμο.

Κατορθώσαμε να κερδηθεί το πρώην Ναυτικό νοσοκομείο, που περιλαμβάνει 110 στρέμματα δάσους και να αποδοθεί στους πολίτες.

Ασχοληθήκαμε με τα σημαντικά προβλήματα του Δήμου, όπως οι ελεύθεροι χώροι των Μελισσίων, η απόκτηση της πλατείας Πόγκα και του δάσους Παπαδημητρίου, η λειτουργία των σύγχρονων τεχνολογιών στην υπηρεσία του πολίτη, η προστασία του περιβάλλοντος και του Πεντελικού, ο λόφος Προφήτη Ηλία και η απομάκρυνση των πυλώνων στη Νέα Πεντέλη, η δημιουργία αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλης.

Μελετήσαμε λύσεις που αφορούν την καθημερινότητα, όπως ο εκσυγχρονισμός του τομέα καθαριότητας, η ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών, η προσβασιμότητα στην πόλη, λύσεις αναβάθμισης του πολιτισμού και αθλητισμού, η ενίσχυση των φορέων του Δήμου.

Απευθυνθήκαμε σε όλους τους κατοίκους, πέρα από κομματικές και πολιτικές πεποιθήσεις.

Αποφύγαμε τις ακραίες αντιπαραθέσεις, πιστεύοντας ότι έχει κουραστεί ο Δήμος με τις αδιέξοδες αντιπαλότητες και τις εκατέρωθεν κατηγορίες.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επόμενη διοίκηση θα προκύψει μέσα από τη λογική της συνεργασίας. Συνεργασίας των δυνάμεων, που θα κληθούμε να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου.

Μοναδικός μας γνώμονας είναι η αλλαγή σελίδας στον Δήμο, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη των πόλεών μας.

Έχουμε ακράδαντα την πεποίθηση, ότι οι δημότες θα στηρίξουν την καθαρή και τεκμηριωμένη πρόταση που θέσαμε στην κρίση τους.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες, κοιτώντας σας στα μάτια, τοποθετώντας με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα το δίλημμα των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου.

«Πάμε μπροστά ή μένουμε στάσιμοι».

Έχουμε υποχρέωση, στον τόπο, στη γειτονιά, στα παιδιά και τους εαυτούς μας, να συνεισφέρουμε στην ευκαιρία αλλαγής σελίδας στον Δήμο.

Ζητάμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, διαβεβαιώνοντας κάθε δημότη ότι θα φανούμε αντάξιοι της ευθύνης και των υποχρεώσεων που θα μας αναθέσετε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet