Αποχώρηση του Φ. Φωτίου από τη Συμπολιτεία με αιχμές για προσωπικά παιχνίδια και άλλα «νοσηρά φαινόμενα»
Πολιτική

Αποχώρηση του Φ. Φωτίου από τη Συμπολιτεία με αιχμές για προσωπικά παιχνίδια και άλλα «νοσηρά φαινόμενα»

Εκτός της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης θέτει τον εαυτό του ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Πεντέλης, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Συμπολιτείας.

Με επιστολή του προς τα μέλη της Συμπολιτείας, ο κ. Φώτης Φωτίου δηλώνει την αποχώρησή του από την παράταξη, επικαλούμενος την εκλογή του στην προεδρία της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και κάνοντας λόγο για ανάγκη να απέχει η παράταξη «από προσωπικά αυτοδιοικητικά πολιτικά παιχνίδια, αντιπαραθέσεις, προσπάθειες καπηλείας της παράταξης και νοσηρά φαινόμενα που δυστυχώς, όσο πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, κάνουν την παρουσία τους ακόμη πιο αισθητή».

Ειδικότερα, στη σχετική επιστολή του ο κ. Φωτίου αναφέρει:

Διά της παρούσης σας ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τον δημοτικό συνδυασμό Συμπολιτεία. Η εκλογή μου στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες της Ν.Δ. στο αξίωμα του Προέδρου της ΔΗΜ. Τ.Ο. Πεντέλης και η ανάληψη των σχετικών καθηκόντων, δεν μου επιτρέπει την ενεργό συμμετοχή μου σε οποιαδήποτε δημοτική παράταξη. Αντίθετα είναι επιβεβλημένη, εκ του ρόλου μου, η αποκλειστική αφοσίωση και προσήλωσή μου στην υποστήριξη των αρχών και θέσεων της Ν.Δ., των οργανωτικών και προγραμματικών της στόχων στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές, χωρίς αποκλεισμούς και διαιρετικές πρακτικές, αλλά με λογική σύνθεσης και διεύρυνσης.

Η προσπάθεια και ο στόχος να γίνει ο Πρόεδρος της παράταξής μας Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοδύναμος πρωθυπουργός και να απαλλαγεί η πατρίδα μας από τον κυβερνητικό θίασο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. επιτάσσει οι πόρτες της παράταξης σε τοπικό επίπεδο να είναι ανοιχτές σε όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμβάλλουν στην πραγμάτωση των ως άνω στόχων και να απέχει η παράταξη από προσωπικά αυτοδιοικητικά πολιτικά παιχνίδια, αντιπαραθέσεις, προσπάθειες καπηλείας της παράταξης και νοσηρά φαινόμενα που δυστυχώς, όσο πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, κάνουν την παρουσία τους ακόμη πιο αισθητή.

Κατόπιν των ανωτέρω θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Συμπολιτείας για τους αγώνες που δώσαμε και να δηλώσω ρητά ότι είμαι απόλυτα στρατευμένος στον αγώνα που καλείται να δώσει η Ν.Δ., υπηρετώντας τον θεσμικό ρόλο που μου ανατέθηκε. 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Πεντέλης

Φώτης Φωτίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet