Απόψε οριστικοποιείται η υποψήφια δήμαρχος με την παράταξη της Συμπολιτείας Δ. Κεχαγιά
Πολιτική

Απόψε οριστικοποιείται η υποψήφια δήμαρχος με την παράταξη της Συμπολιτείας Δ. Κεχαγιά

Με μια ανάρτησή του στο προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος ουσιαστικά προαναγγέλλει την από καιρό αναμενόμενη ανακοίνωση της υποψήφιας δημάρχου που θα οδηγήσει τη δημοτική παράταξη Συμπολιτεία στην κάλπη του Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Ε», απόψε θα οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα της Δήμητρας Κεχαγιά, κάτι που επιβεβαιώνει εμμέσως και ο κ. Γραφάκος, καθώς στην ανάρτησή του αναφέρεται στη σημερινή «μέρα καμπής».

Ακολουθεί η ανάρτηση του πρώην δημάρχου Μελισσίων:

Μέρα καμπής η σημερινή για μένα… Μια πορεία πρώτου ρόλου που είχα τα τελευταία 17 χρόνια στα δημοτικά πράγματα στα Μελίσσια τελειώνει… Μια πορεία που με έφερε και στην τιμητική θέση του Δημάρχου, την οποία υπηρέτησα με ζήλο, με συγκεκριμένα αποτελέσματα που ζουν οι πολίτες, με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών και κυρίως με καθαρότητα και εντιμότητα, που δυστυχώς όμως κάποιοι ανίκανοι και τυχάρπαστοι τόλμησαν να αμφισβητήσουν, παραπλανώντας τους πολίτες…

Φυσικά το ενδιαφέρον μου η πόλη να πάει μπροστά, να ξεφύγει από τη στασιμότητα, να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες που διανοίγονται, θα είναι ακόμα πιο έντονο για μένα. Θα βοηθήσω όπου μπορώ για το κοινό καλό.

Τα υπόλοιπα αύριο…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet