Α. Νεφελούδης: Η δήμαρχος Κεχαγιά βλάπτει σοβαρά τον Δήμο Πεντέλης
Πολιτική

Α. Νεφελούδης: Η δήμαρχος Κεχαγιά βλάπτει σοβαρά τον Δήμο Πεντέλης

Υπογράφοντας ως κάτοικος της περιοχής, ο Ανδρέας Νεφελούδης, πρώην γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, κατηγορώντας την για αδιαφορία απέναντι σε μείζονα προβλήματα του Δήμου.

Ο κ. Νεφελούδης εστιάζει ιδιαίτερα σε έναν οικοπεδικό χώρο, στην 25ης Μαρτίου και Ηροδότου, που -όπως λέει- έχει μετατραπεί σε χωματερή απόθεσης μπάζων των εργολάβων που κάνουν έργα φυσικού αερίου στον Δήμο.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Νεφελούδης αναφέρει:

Ούτε έξι μήνες δεν πέρασαν από την εγκατάσταση της νικήτριας των δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2019 και τα αποτελέσματα έχουν φανεί. Η νεοεκλεγείσα δήμαρχος δεν υπάρχει πουθενά για την πόλη μας, εκτός από το κυνήγι προσφύγων και μεταναστών.

Προϋπολογισμός δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και το σχέδιο που υπάρχει δεν έχει όραμα, δεν έχει αρχή μέση και τέλος. Οι πολίτες δεν πήραν καθόλου μέρος στη σύνταξή του.

Το ΝΙΕΝ, του οποίου είχε ολοκληρωθεί η μεταβίβαση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Δήμο Πεντέλης (είχε υπογραφεί η σχετική υπουργική απόφαση, είχε γίνει δεκτή από τον Δήμο η παραχώρηση και είχε εγκριθεί η σχετική σύμβαση για να υπογραφεί από τη νέα δημοτική αρχή), αγνοείται η τύχη του. Παραμένει στα αζήτητα, σε λίγο θα έρθει το καλοκαίρι και η επικίνδυνη περίοδος και η δήμαρχος θα ασχολείται ακόμα με το πώς θα κυνηγήσει τους πρόσφυγες, ενώ το ΝΙΕΝ θα κινδυνεύει να καεί.

Κάναμε αμάν για να μην μείνει χωρίς ΩΡΛ το Παίδων, με τη δήμαρχο και πάλι να κοιτά αδιάφορη.

Και τώρα, σε αυτό θέλω να σταθώ, γινόμαστε μάρτυρες για μια ακόμα φορά της αδιαφορίας αλλά και της ανικανότητας της δημάρχου κ. Κεχαγιά να αντιληφθεί τον ρόλο και της αρμοδιότητές της.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι ένας σημαντικός χώρος πρασίνου στην 25ης Μαρτίου και Ηροδότου, απέναντι από το ΝΙΕΝ (δεν έχει σημασία αν είναι ιδιωτικός ή δημοτικός) καταστρέφεται και έχει καταντήσει χωματερή απόθεσης μπάζων των εργολάβων που κάνουν έργα φυσικού αερίου σε όλον τον Δήμο Πεντέλης. Οι εργολάβοι ψευδώς λένε ότι έχουν πάρει άδεια από τον Δήμο, αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύει, γιατί ο Δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα να δίνει άδεια για την όποια χρήση ιδιωτικού χώρου.

Ο Δήμος, παρότι έχει οχληθεί πάρα πολλές φορές από τους περίοικους, σφυρά αδιάφορος, ακολουθώντας ακόμα και οι υπηρεσίες το παράδειγμα της αδιάφορης δημάρχου τους. Το μόνο που μένει είναι οι περίοικοι να πάρουν πρωτοβουλίες, να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα από την αυθαιρεσία του κάθε εργολάβου, αλλά και την παγερή αδιαφορία της κ. Κεχαγιά, που βλάπτει σοβαρότατα την πόλη μας.

Και αυτό θα γίνει. Πρώτη αντίδρασή μας αυτό το δημοσίευμα και έπεται συνέχεια…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet