Β. Μπούρας κατά Α. Παλαιοδήμου για τις ονοματοδοσίες δρόμων και όχι μόνο…
Πολιτική

Β. Μπούρας κατά Α. Παλαιοδήμου για τις ονοματοδοσίες δρόμων και όχι μόνο…

Με σκληρό ύφος επικρίνει την πρόταση της παράταξης «Πεντέλη 2020» να μετονομαστεί οδός του Δήμου Πεντέλης σε οδό Μανώλη Γλέζου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Ο κ. Μπούρας κατηγορεί τον επικεφαλής της παράταξης, Άγγελο Παλαιοδήμο, για επίδειξη «επιλεκτικής κοινωνικής ευαισθησίας», ενώ «ανοίγει» και το θέμα του ειδικού λογαριασμού της ΚΕΔΕ για τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει:

«Την ώρα που καίγεται το σύμπαν, την ώρα που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, αυτήν την ώρα επέλεξε να βγει απο την ανυπαρξία του ο πολιτικός φανφάρας του Δήμου Πεντέλης, αντιδήμαρχος κύριος Άγγελος Παλαιοδήμος! Με ανακοίνωσή του, σήμερα, μας κάνει γνωστή την πρότασή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο για ονοματοδοσία δρόμου στον Δήμο μας προς τιμήν του Μανώλη Γλέζου.

»Και φυσικά κανείς δεν θα είχε αντίρρηση να ονομαστεί δρόμος προς τιμήν του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης, όπως και θα πρέπει να γίνει ονοματοδοσία σε δρόμο της πόλης μας προς τιμήν του αποβιώσαντα μεγάλου πολιτικού ανδρός Κων/νου Μητσοτάκη.

»Όμως καλό θα ήταν πριν κατεβάσει μια τέτοια σοβαρή πρόταση, να είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα του πρωθυπουργού, καθώς και του προέδρου της ΚΕΔΕ, για κατάθεση από το έμμισθο πολιτικό προσωπικό της χώρας, του 50% από τους μισθούς δύο μηνών, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του “Covid-19”.

»Δυστυχώς όμως, απ’ ο,τι φαίνεται, η “κοινωνική ευαισθησία” του κυρίου Παλαιοδήμου είναι επιλεκτική και αποσκοπεί μόνο σε πολιτικά οφέλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet