Β. Μπούρας: Περίεργη η απόφαση δημάρχου να συστήσει διαρκή ομάδα διοίκησης έργου
Πολιτική

Β. Μπούρας: Περίεργη η απόφαση δημάρχου να συστήσει διαρκή ομάδα διοίκησης έργου

Στο θέμα της σύστασης διαρκούς ομάδας διοίκησης έργου, στην οποία προχώρησε η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, και την οποία στηλίτευσε η δημοτική παράταξη «Μπροστά Μαζί», αναφέρεται και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Ο κ. Μπούρας χαρακτηρίζει «περίεργη» την απόφαση, όταν -όπως αναφέρει- «το ανώτατο όργανο διοίκησης του Δήμου, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, έχει να συγκληθεί έναν μήνα».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρει:

«Μετά το συγκλονιστικό διάγγελμα της δημάρχου κυρίας Κεχαγιά σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για τη μη μετάδοση της πανδημίας στην πόλη μας, μετά τη στηλίτευση αθλητικού σωματείου και γονιών για παράβαση του Νόμου 4619/2019-αρθρο 285, που αποτελεί ποινικό αδίκημα, χωρίς φυσικά να έχουμε δει αυτόφωρη σύλληψη από αστυνομική αρχή, μετά την αυτοψία από τη δήμαρχο σε ψεκασμούς απολύμανσης με χημικά, χωρίς γάντια και μάσκα, μετά το “λιβάνισμα” μερίδας εργαζομένων του Δήμου για το αυτονόητο στην εργασία τους, ήρθε και η σημερινή περίεργη απόφαση (ΑΔΑ:Ω52ΙΩΞ3-ΖΒΨ), με την οποία ορίζονται 10 πολίτες ως διαρκής ομάδα διοίκησης έργου (αθλητικά, οικονομικά, πολεοδομικά κ.λπ.), όταν το ανώτατο όργανο διοίκησης του Δήμου, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, έχει να συγκληθεί έναν μήνα.

»Κάνω σύσταση στη δημοτική αρχή να είναι πολύ προσεκτική στις αποφάσεις της και να μην εκμεταλλευτεί την κρίσιμη περίοδο. Και μιας και επίκειται ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου, που ως γνωστόν δεν θα γίνουν εκδηλώσεις, καλό θα ήταν να υπάρξει σημαιοστολισμός της πόλης, τιμώντας έτσι την εθνική μας εορτή, αλλά συμβάλλοντας και στην τόνωση του ηθικού των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet