Β. Μπούρας προς Αγγ. Παλαιοδήμο: Είστε αποδεδειγμένα πολιτικός καιροσκόπος
Πολιτική

Β. Μπούρας προς Αγγ. Παλαιοδήμο: Είστε αποδεδειγμένα πολιτικός καιροσκόπος

Προσωπικό χαρακτήρα έχει αρχίσει να λαμβάνει η κόντρα μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μπούρα και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και επικεφαλής της παράταξης «Πεντέλη 2020», Άγγελου Παλαιοδήμου. Η κριτική του πρώτου στον δεύτερο, έφερε την απάντηση του κ. Παλαιοδήμου, με προσωπικές αιχμές για τον κ. Μπούρα, ο οποίος «παίρνει και πάλι τη σκυτάλη» και σε νέα ανακοίνωσή του αναφέρει:

Στις συστάσεις του νέου, ακηδεμόνευτου και ακομμάτιστου (όπως μας δήλωνε προεκλογικά), αλλά πρόθυμου για τα οφίτσια της εξουσίας (όπως διαπιστώσαμε μετεκλογικά), αντιδημάρχου κ. Άγγελου Παλαιοδήμου απαντώ σήμερα παραθέτοντας τα κάτωθι:

1α. Η ανυπαρξία που σας καταλογίζω, εάν δεν το καταλάβατε, έχει να κάνει με το μηδενικό έργο σας στους οκτώ μήνες διοίκησης από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. 

1β. Οι απουσίες μου στο Δημοτικό Συμβούλιο από 1/9/2019 έως σήμερα είναι μόνο 3 σε ένα σύνολο 15 συνεδριάσεων. Ανάξιο λόγου και μόνο που το αναφέρετε, γιατί υπάρχουν έκτακτες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, που προφανώς για εσάς αυτό να μην λέει τίποτα! Άρα, εκτός από την ανυπαρξία σας, πάνω στον πανικό σας από την τοποθέτησή μου, λέτε και ανακρίβειες!

2. Η κοινωνική ευαισθησία σας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή (εν μέσω μιας πρωτοφανούς κρίσης, όπως λέτε και ο ίδιος) θα έπρεπε να είχε επικεντρωθεί μόνο στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες. Όμως, ενώ τόσο καιρό είστε ΑΦΑΝΤΟΣ, ξαφνικά καταθέτετε πρόταση στο Δ.Σ για ονοματοδοσία δρόμου, ανακοινώνοντάς την μάλιστα  στα ΜΜΕ, γιατί άραγε; Επιλέγετε την πλέον ακατάλληλη στιγμή, με ολοφάνερη την πολιτική σκοπιμότητα εξ αριστερών σας, για να έρθετε να μας πείτε μετά ότι είστε ο πρώτος που σκεφτήκατε ότι θα πρέπει να τιμηθεί ο αποβιώσας Μανώλης Γλέζος από την πόλη μας! Άρα, είστε πολιτικός καιροσκόπος, αλλά εκτός τόπου και χρόνου!

3. Και φυσικά είστε «πολιτικός φανφάρας», όταν εν έτη 2020 χρησιμοποιείτε ακόμα συνθήματα περασμένων δεκαετιών, για ποτάμια που δεν γυρίζουν πίσω και πράσινα άλογα! Άρα, δεν είστε φέρελπις, όπως μας αυτοπροβάλλεστε, αλλά η συνέχεια ενός κακού παρελθόντος!

4. Το χαμένο πολιτικό κεφάλαιο στο οποίο αναφέρεστε, σε τρεις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις έχει βγει πρώτος δημοτικός σύμβουλος στην πόλη των Μελισσίων, στον συνδυασμό που συμμετείχε. Αυτό το κατάφερε, όπως και εσείς δημόσια έχετε παραδεχτεί, με την εργασία και την εντιμότητά του. Άρα, το «χαμένο πολιτικό κεφάλαιο» και το «αδιέξοδο» αφορά μάλλον εσάς, που με την επιλογή σας έχετε εγκλωβιστεί σε μία κάκιστη διοίκηση. Και με την ευκαιρία, εάν θέλετε, απαντήστε μου στις εξής απορίες: α) Ισχύει το προεκλογικό σας σύνθημα που αναφερόταν στη δήμαρχο κ. Κεχαγιά, ως «ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΗ» από πολιτικό παράγοντα της πόλης ή, μήπως, έχετε διαπιστώσει από τη μέχρι τώρα συνεργασία μαζί της κάτι άλλο; β) Θα παραμείνετε ως το τέλος στη συνδιοίκηση, για να μην υπάρξει κρίση κυβερνησιμότητας, όπως λέτε ή θα αδειάσετε και αυτούς, όπως τον τέως δήμαρχο κ. Στεργίου; Εάν δεν μπορείτε να απαντήσετε, θα σας βοηθήσω εγώ!

Υ.Γ1: Σε ό,τι αφορά τον μισθό σας ως δημόσιος υπάλληλος και τώρα ως αντιδήμαρχος, απορώ γιατί μεμψιμοιρείτε, όταν υπάρχει και η ελεύθερη αγορά να βγάλετε περισσότερα!

Υ.Γ2: Τέλος, μάθετε ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας δεν χειραγωγείται και δεν υποκινείται από κανέναν και κυρίως δεν μπορεί, από θέση ευθύνης, να σιωπά μπροστά στο παράλογο και το κουτοπόνηρο! Και επειδή έχετε κοντή μνήμη, σας θυμίζω ότι: Είμαι αυτός πού διέγραψε ο τέως δήμαρχος κ. Στεργίου και με τη δική σας ψήφο, όταν τόλμησα να αντιπαρατεθώ μαζί του, ενώ εσείς την ίδια στιγμή το παίζατε βασιλικότερος του βασιλέως! Είμαι αυτός πού αρνήθηκε έμμισθη θέση αντιδημάρχου στην τωρινή διοίκηση, όταν διαπίστωσα όλα αυτά που καταλογίζατε εσείς προεκλογικά στην Δήμαρχο και το περιβάλλον της!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet