Β. Μπούρας προς Α. Παλαιοδήμο: Μιλάς εσύ πολιτικέ καιροσκόπε!
Πολιτική

Β. Μπούρας προς Α. Παλαιοδήμο: Μιλάς εσύ πολιτικέ καιροσκόπε!

Μαίνεται η ανταλλαγή «θερμών» ανακοινώσεων στον Δήμο Πεντέλης μεταξύ δημοτικών παρατάξεων και μεμονωμένων δημοτικών συμβούλων με αφορμές τόσο τα μέτρα στήριξης του πληθυσμού απέναντι στην πανδημία, όσο και την πρόσφατη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για παραχώρησης τμήματος ων υπηρεσιών Καθαριότητας σε ιδιώτες.

Αυτή τη φορά σειρά έχει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας, ο οποίος απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Πεντέλη 2020» και αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Άγγελου Παλαιοδήμου, «ξεσπαθώνει»:

Τολμάς και σηκώνεις το ανάστημά σου, εσύ πολιτικέ καιροσκόπε κύριε Άγγελε Παλαιοδήμο, μετά το έγκλημα που συντελέστηκε χτες και με τη δική σου συναίνεση, στο ξεπούλημα της Καθαριότητας για 3 χρόνια σε ιδιώτες; Αυτό που μεθοδεύτηκε στην Οικονομική Επιτροπή, στα μουλωχτά, μεσούσης της Εβδομάδας των Παθών και της καραντίνας για την πανδημία, θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη διαδρομή.

Η εκτιμώμενη  δαπάνη των 1.756.708 ευρώ που θα αποδοθεί στους ιδιώτες είναι χρήματα που θα πληρωθούν ως δημοτικά τέλη από τις τσέπες όλων μας, εκτός όμως από τη δικιά σου! Γιατί; Γιατί είσαι μόνιμος κάτοικος Νέου Ηρακλείου Αττικής και όχι Δήμου Πεντέλης!

Πες μας μεγάλε πολιτικέ άνδρα, τι νόημα είχαν τώρα οι προσλήψεις προσωπικού μέσω ιδιωτικής εταιρείας, όταν τον άλλον μήνα θα έρθουν με την κοινωφελή εργασία στον Δήμο μας 60 και πλέον, άτομα στην υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου; Ξεχνάς τόσο γρήγορα τι έλεγες ακριβώς πριν έναν χρόνο, στις 17/4/2019, κατά την προεκλογική περίοδο, στη συνάντηση με τους εργαζόμενους; Ξεχνάς που τους έλεγες για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Καθαριότητας, λέγοντας ότι είσαι ένας από αυτούς, λόγω της δημοσιοϋπαλληλικής σου ιδιότητας;

Το μόνο πού μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή είναι Ντροπή και Αίσχος για την κυνικότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα πάντα!

Υ.Γ.1: Τελικά αποδεικνύεις, για μία ακόμα φορά, ότι δεν είσαι το νέο και ηθικό, όπως μας αυτοπροβάλλεσαι, αλλά η συνέχεια τού κακού παρελθόντος.

Υ.Γ.2: Πιστεύω να αντιλήφθηκαν και οι πλέον δύσπιστοι τώρα, γιατί διαφοροποιήθηκα από αυτή τη διοίκηση, αρνούμενος τη θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας. Καλή Ανάσταση και Θεέ μου βοήθα μας με αυτούς που μπλέξαμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet