Δεν κατεβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή ο δήμαρχος Πεντέλης
Πολιτική

Δεν κατεβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή ο δήμαρχος Πεντέλης

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, τα μέλη της παράταξης Δημοτική Συμμαχία ψήφισαν κατά της καθόδου του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, ως αρχηγός κόμματος. Για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είχε υπάρξει αναφορά του δημάρχου σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του.

Στην ανακοίνωση του Δήμου για το θέμα αναφέρονται τα εξής:

Ηχηρό «όχι» των δημοτών των Δ.Κ. Μελισσίων, Ν. Πεντέλης και Πεντέλης στην πρόταση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως αρχηγός κόμματος.

Τριακόσια εβδομήντα πέντε στελέχη του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» συνήλθαν σε συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου, στη Δ.Κ.Πεντέλης, προκειμένου να αποφασίσουν με μυστική ψηφοφορία (στήθηκε κάλπη και παραβάν) για το θέμα.

Η απόφαση ήταν εξαιρετικά συντριπτική υπέρ του «όχι», ο δήμαρχος να παραμείνει δήμαρχος και τα επόμενα χρόνια στον Δήμο Πεντέλης.

Ο δήμαρχος συγκινημένος, στο τέλος της ψηφοφορίας, δήλωσε ότι θα υπακούσει στην απόφαση των δημοτών και δε θα είναι υποψήφιος για αρχηγός κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά θα συνεχίσει να υπηρετεί τον τόπο και τους δημότες, σε υλοποίηση της εξαγγελίας του «από το Δημαρχείο στο κοιμητήριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet