Δημοτική Συμμαχία: Δούλεψε «μονταζιέρα» στην ανακοίνωση της δημάρχου για 3η και 4η γειτονιές Μελισσίων
Πολιτική

Δημοτική Συμμαχία: Δούλεψε «μονταζιέρα» στην ανακοίνωση της δημάρχου για 3η και 4η γειτονιές Μελισσίων

«Πολλά ερωτηματικά εγείρονται από την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Δήμου, με αφορμή την “κατασκευασμένη” και “χαλκευμένη” δήλωση που φέρεται να έκανε η δήμαρχος κ. Δ. Κεχαγιά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της 30ης Μαρτίου 2021, για την 3η και 4η γειτονιά Μελισσίων», όπως αναφέρει η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Πεντέλης Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής:

Σύμφωνα με τη «μονταζιέρα» του γραφείου Τύπου του Δήμου, η δήμαρχος δήλωσε ότι «την ένταξη της 3ης και 4ης γειτονιάς των Μελισσίων, την βρήκαν το 2019 εκεί που την άφησαν το 2010».

Ουδέν ψευδέστερον, ουδέν αναληθέστερον!

Εάν έλεγε κάτι τέτοιο θα είχε πάρει την απάντησή της.

Τουναντίον, η δήμαρχος, σε ένα κλίμα συνεννόησης και σύνθεσης, που καλλιεργήθηκε και δομήθηκε και λίγο προ της συνεδρίασης του Δ.Σ., απαντώντας σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της Δημοτικής Συμμαχίας, Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, δήλωσε ότι «είναι ένα δύσκολο θέμα που ταλαιπωρεί την πόλη των Μελισσίων 20-30 χρόνια, και για το οποίο πολλοί έχουν προσπαθήσει. Το ίδιο έκανα και εγώ ως αντιδήμαρχος έως το 2010. Το 2019 το ξαναβρήκα (το θέμα) και το προχωρώ από το σημείο στο οποίο εσείς μας το παραδώσατε κ. Παπακωνσταντίνου. Εκτιμώ ότι θα είμαστε σε θέση σε έναν έως ενάμιση μήνα να έχουμε νεότερα. Τα πολεοδομικά δεν πρέπει να αποτελούν σημείο αντιπαράθεσης, αλλά θα πρέπει να μας ενώνουν».

Στην διαλογική και άκρως εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, τόσο η Δημοτική Συμμαχία, όσο και οι υπόλοιπες παρατάξεις, έθεσαν εαυτούς στη διάθεση της διοίκησης και ζήτησαν ενεργό συμμετοχή και για τα τρία μεγάλα πολεοδομικά θέματα της πόλης (3η και 4η γειτονιά Μελισσίων, 25ης Μαρτίου Νέας Πεντέλης, Άγιος Δημήτριος Πεντέλης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet