Δημοτική Συμμαχία: Ουκ εα  με καθεύδειν το του Παλαιοδήμου τρόπαιον κ. Κεχαγιά;
Πολιτική

Δημοτική Συμμαχία: Ουκ εα με καθεύδειν το του Παλαιοδήμου τρόπαιον κ. Κεχαγιά;

«Μετά τις φωτογραφίες του κ. Παλαιοδήμου στις ασφαλτοστρώσεις, που η προηγούμενη διοίκηση Στεργίου εξασφάλισε από την Περιφέρεια, έχουμε και νέες φωτογραφίες, αυτή τη φορά από τη κ. Κεχαγιά στο 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων και δηλώσεις ότι αυτή είναι μόνο η αρχή» σχολιάζει η παράταξη Δημοτική Συμμαχία.

Σπεύδει δε, στη σχετική ανακοίνωση, να «θυμίσει εκ νέου» στη διοίκηση της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά ότι οι εργασίες στους αύλειους χώρους των σχολείων και των παιδικών χαρών, είναι από έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» από την προηγούμενη διοίκηση «και έχουν όνομα και επώνυμο ανθρώπων που τις ενέταξαν και δεν άφηναν να χαθεί καμία πρόσκληση δημόσιας χρηματοδότησης για τον Δήμο μας».

«Ο κύριος Παλαιοδήμος το γνωρίζει από πρώτο χέρι» συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και προσθέτει:

«Φωτογραφίζεστε λοιπόν κυρίες και κύριοι σε έργα άλλων και θα συνεχίσετε για αρκετό καιρό να το κάνετε. Δεν ξέρουμε βέβαια γιατί αποφεύγετε να πάτε μαζί και συναγωνίζεστε ποιος και που και πότε θα πρωτοπάει, αλλά αυτό δεν μας αφορά.

»Μην επαίρεσθε λοιπόν.

»Όταν θα έρθουν και μακάρι να έρθουν τα δικά σας έργα, τότε φωτογραφηθείτε όπως εσείς κρίνετε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet