Δημοτική Συμμαχία προς Συμπολιτεία: Μαθήματα περί ένταξης προγραμμάτων σε χρηματοδοτικά εργαλεία δεν δεχόμαστε
Πολιτική

Δημοτική Συμμαχία προς Συμπολιτεία: Μαθήματα περί ένταξης προγραμμάτων σε χρηματοδοτικά εργαλεία δεν δεχόμαστε

Σε έντονο ύφος απαντά η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Πεντέλης Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, στον συνδυασμό της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, Συμπολιτεία, όσον αφορά στο έργο μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ από τη Νέα Πεντέλη, σημειώνοντας ότι «μαθήματα περί ένταξης προγραμμάτων σε χρηματοδοτικά εργαλεία, κυρίες και κύριοι της συμπολίτευσης δεν δεχόμαστε. Την ξέρουμε τη δουλειά μας!».

Ειδικότερα, η Δημοτική Συμμαχία αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Τρανή απόδειξη για το ποιος «λαϊκίζει» και «διχάζει» αποτελεί, η επί τέλους, εκκίνηση δύο μείζονος σημασίας ενεργειακών έργων στον Δήμο Πεντέλης, που υπερωρίμασαν στη δημιουργική και παραγωγική πενταετία 2014-2019 της δημοτικής αρχής Δημήτρη Στεργίου.

Αφού δεν τα ανακοινώνει η διοίκηση τα ανακοινώνουμε εμείς!

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 2/3/2021 αποφασίστηκαν:

  1. Η υπογραφή προγραμματικής Σύμβασης με τη Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση προμήθειας με τίτλο «Εφαρμογή συστήματος καταγραφής της κατανάλωσης ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας στα Δημοτικά κτίρια στα πλαίσια του προγράμματος ΣΔΑΕ» προϋπολογισμού 223,151 ευρώ.
  2. Αποδοχή χρηματοδότησης 100% από την Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση του έργου «Παρεμβάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αθλητικούς χώρους στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, στο κλειστό Γυμναστήριο της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης και στο κλειστό γυμναστήριο Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων προϋπολογισμού 1.250.458,75 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μελέτες των έργων αυτών του Δήμου Πεντέλης, εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Αττικής τον Νοέμβριο του 2017, χρηματοδοτήθηκαν με την ολοκλήρωσή τους και πλέον ξεκινούν τα έργα.

Το έχει η μοίρα των απερχόμενων διοικήσεων να τους εγκαινιάζει τα έργα η επόμενη!

Τουλάχιστον να το αναγνωρίζει!

Όσο για μαθήματα περί ένταξης προγραμμάτων σε χρηματοδοτικά εργαλεία, κυρίες και κύριοι της συμπολίτευσης δεν δεχόμαστε.

Την ξέρουμε τη δουλειά μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet