Δράσεις ενημέρωσης για το Πεντελικό από τη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης
Πολιτική

Δράσεις ενημέρωσης για το Πεντελικό από τη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης

Τη Δευτέρα 8/4, κλιμάκιο του ΚΚΕ και εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης πραγματοποίησαν περιοδεία στο Δημαρχείο Πεντέλης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενημέρωσαν τους εργαζόμενους του Δήμου για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το Πεντελικό όρος και την προσπάθεια «αξιοποίησής» του από την δημοτική αρχή, αναδεικνύοντας τις διαχρονικές ευθύνες όλων των διοικήσεων που έχουν βάλει στο μάτι το βουνό της Πεντέλης.

Τόνισαν πως σε έναν απ’ τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου σε όλη την Αττική δεν χωρά καμιά σκέψη για εκμετάλλευση με κριτήριο τα κέρδη των ομίλων που θα πλουτίσουν από την δραστηριότητα αυτή, και πως το βουνό πρέπει να κρατήσει τον δασικό του χαρακτήρα, πάντα προς όφελος των αναγκών των εργαζομένων της περιοχής.

Ταυτόχρονα, κάλεσαν τους εργαζόμενους του Δήμου να παρευρεθούν στη συγκέντρωση του ΚΚΕ την Κυριακή 14/4 στο παλιό δημαρχείο της Πεντέλης για τη θέση του Κόμματος για τις εξελίξεις στο Πεντελικό όρος, και να ενισχύσουν συνολικά το ΚΚΕ και στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ως τη μοναδική επιλογή που θα αντιπαλέψει τις επικίνδυνες πολιτικές που εφαρμόζουν τα υπόλοιπα αστικά κόμματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet