Δύο ποδοσφαιριστές στη δημοτική παράταξη Πεντέληθεν
Πολιτική

Δύο ποδοσφαιριστές στη δημοτική παράταξη Πεντέληθεν

Δύο υποψηφιότητες ανθρώπων του Αθλητισμού συντάσσονται δίπλα στον συνδυασμό Πεντέληθεν και τον υποψήφιο δήμαρχο Πεντέλης Γιώργο Κατσικογιάννη.

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Αθανασιάδη και Σωτήρη Μαυρομάτη.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει τα εξής: Ποδοσφαιριστές εν δράσει στη δημοτική ζωή της Πεντέλης. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιώργος Αθανασιάδης, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων της Α΄ Εθνικής και ο Σωτήρης Μαυρομάτης, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Πειραιώς, που τίμησαν με το ήθος και την αγωνιστικότητά τους το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, είναι επίσημα μέλη της «Ομάδας μας».

Σχετικά με τις νέες υποψηφιότητες ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Είναι χαρά μου να έχω δίπλα μου τον Γιώργο και τον Σωτήρη, ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να βάζουν στόχους και με συστηματική δουλειά να τους επιτυγχάνουν.

»Οι άνθρωποι του Αθλητισμού έχουν μάθει να αφιερώνουν τον εαυτό τους για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Αυτό το χαρακτηριστικό μας χρειάζεται όσο τίποτα άλλο… Σήμερα!

»Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο καινούριο τους εγχείρημα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

»Πιστεύω πώς με την εμπειρία τους θα δώσουν μία νέα νότα Δημιουργίας.

»Μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα μελίσσι όλη την Πεντέλη».

Ο Γιώργος Αθανασιάδης δήλωσε:

«Η πολύχρονη προσφορά του Γιώργου Κατσικογιάννη στον Αθλητισμό αποτελεί εγγύηση για το έργο που θα προσφέρει στον Δήμο μας.

»Η φιλοσοφία του Ευ Αγωνίζεστε, που μας χαρακτηρίζει όλους στον Αθλητισμό θα είναι η σημαία μας».

Ο Σωτήρης Μαυρομάτης δήλωσε:

«Ευτυχής η συγκυρία να γιορτάσω σήμερα τα γενέθλια μου μαζί με τον Γιώργο Κατσικογιάννη και την ομάδα του Πεντέληθεν. Τους ευχαριστώ και για την ευχάριστη έκπληξη/νότα της τούρτας, που μου είχαν ετοιμάσει.

»Η πολύχρονη γνωριμία μου με τον Γιώργο Κατσικογιάννη με εμπνέει και με υποχρεώνει να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο του.

»Πιστεύω ότι θα προσφέρει στον Δήμο μας τόσα όσα έχει προσφέρει για δεκαετίες στον Αθλητισμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet