Δ. Κεχαγιά: Η απόφαση για έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. Πεντέλης για το θέμα των προσφύγων είχε ληφθεί από τη δημοτική αρχή
Πολιτική

Δ. Κεχαγιά: Η απόφαση για έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. Πεντέλης για το θέμα των προσφύγων είχε ληφθεί από τη δημοτική αρχή

«Φωτιές» έχει ανάψει η ιστορία με τη φημολογούμενη μεταφορά προσφυγόπουλων στην πτέρυγα Μπόμπολα, του «Αμαλία Φλέμινγκ», στα Μελίσσια. Τα σχόλια στη σχετική είδηση που δημοσίευσε το «Ε» για την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης είναι ενδεικτικά του κλίματος που πιθανότατα θα επικρατήσει στη σημερινή συνεδρίαση, στις 5 το απόγευμα, στο δημαρχείο της πόλης.

Ωστόσο, και το πώς συγκλήθηκε η εν λόγω συνεδρίαση αποτελεί θέμα διευκρίνισης. Το «Ε» εντόπισε την πληροφορία στον προσωπικό λογαριασμό του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Μπροστά Μαζί, Λευτέρη Κοντουλάκου, λίγο πριν τις 11 σήμερα το πρωί. Σε αναζήτηση στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου δεν βρήκε κάτι σχετικό (σ.σ.: το «Ε» δεν έλαβε καμία ενημέρωση για την εν λόγω έκτακτη συνεδρίαση, ενώ στον λογαριασμό του Δήμου στο Facebook η πρόσκληση αναρτήθηκε γύρω στις 13:20), αλλά θεώρησε δημοσιογραφικά επιβεβλημένο να δημοσιοποιήσει το θέμα.

Πριν λίγο επικοινώνησε μαζί μας η δήμαρχος της πόλης, Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία μας ενημέρωσε ότι η απόφαση για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε ληφθεί από την ίδια, την οποία μάλιστα ανακοίνωσε, με πρωινές δηλώσεις της σε ΜΜΕ, ενώ είχε ενημερώσει σχετικώς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Πλέον, στον ιστότοπο του Δήμου είναι ανηρτημένη η σχετική πρόσκληση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Καλείστε να προσέλθετε στην 16η έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Καλαμβόκη 2Α-15127-Μελίσσια), στις 4 του μηνός Οκτωβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87), 72 και 74 ν.4555/2018 για συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση χρήσης, υπό μορφή χρησιδανείου, του κτιριακού συγκροτήματος της πτέρυγα Μπόμπολα του Γ.Ν. Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ», επί της Λ. Πηγής 6 Μελίσσια, ιδιοκτησίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ( Ε.Φ.Κ.Α.), στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

15:03 Νέα ενημέρωση:

Σε νέο ηλεκτρονικό μήνυμα που ήρθε στο «Ε» από τον Δήμο Πεντέλης, σημειώνεται:

Η σύγκληση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου από τη διοίκηση και τη Δήμαρχο κ. Δήμητρα Κεχαγιά έγινε στις 11:11 το πρωί, όπως φαίνεται και στο επισυναπτόμενο e-mail, ήτοι πιο πριν από την πρόσκληση σε Δημοτικό Συμβούλιο της αντιπολίτευσης. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet