Δ. Κεχαγιά: Κορυφώθηκε η μανιώδης αντιπολιτευτική διάθεση των λοιπών παρατάξεων του Δ.Σ. Πεντέλης
Πολιτική

Δ. Κεχαγιά: Κορυφώθηκε η μανιώδης αντιπολιτευτική διάθεση των λοιπών παρατάξεων του Δ.Σ. Πεντέλης

Με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον Προϋπολογισμό του Δήμου Πεντέλης που διεξήχθη σήμερα, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, και από την οποία απείχαν οι λοιπές παρατάξεις, η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Σήμερα θα ήταν μια σπουδαία και σημαντική ημέρα για τον Δήμο μας. Θα ήταν η μέρα που θα ψηφιζόταν ο προϋπολογισμός. Θα ήταν η μέρα που επιτέλους ο Δήμος θα έμπαινε σε μια κανονικότητα. Θα ήταν η μέρα που η δημοτική μας αρχή θα έβαζε το πρόγραμμα της σε εφαρμογή. Το πρόγραμμα που επέλεξαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές.

Θα ψηφίζονταν όλα εκείνα που είχε ανάγκη ο Δήμος Πεντέλης. Ε, αυτή την ημέρα, η αντιπολίτευση, πλην ενός δικαιολογημένου απόντος, αποφάσισε να απουσιάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Απουσίασε στην ψήφιση του προϋπολογισμού στις 3:00 μ.μ. και εμφανίστηκε 2 ώρες μετά στο επόμενο Συμβούλιο! Τόσο σέβονται τους θεσμούς!

Μάλιστα οι περισσότεροι από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης δεν ήρθαν καν να στηρίξουν τη δική τους πρόταση προϋπολογισμού, μια πρόταση που στοχεύει να μην πάει τίποτα μπροστά, να μην γίνει τίποτα στην πόλη. Είναι μια πρόταση που στοχεύει να μην εφαρμόσει η νέα δημοτική αρχή το πρόγραμμά της.

Σήμερα κορυφώθηκε κατά τον πλέον εμφανή τρόπο, η μανιώδης αντιπολιτευτική τους διάθεση που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μου. Από την πρώτη ώρα ξεκίνησαν την πιο φθηνή αντιπολίτευση, με ένα και μοναδικό στόχο: να εμποδίσουν τους συνεργάτες μου και μένα, να κάνουμε στην πόλη αυτά που υποσχεθήκαμε. Αυτά που θα πάνε τον Δήμο μας μπροστά.

Τους ζήτησα συνεργασία και συναίνεση και εισέπραξα μισαλλοδοξία και άρνηση σε όλα. Άρνηση ακόμα και επιλογών που μέχρι λίγους μήνες πριν οι ίδιοι έκαναν!

Η αντιπολίτευση όταν είναι υγιής και γόνιμη, είναι καλοδεχούμενη και διδακτική. Αυτή η αντιπολίτευση που γίνεται από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση, όχι μόνο δεν είναι καλοπροαίρετη, όχι μόνο δεν είναι προς όφελος των πολιτών, αλλά αντιθέτως έχει κύριο μέλημα τη στοχοποίηση της διοίκησης και την αποδιοργάνωση του Δήμου.

Οι συνεργάτες μου και εγώ, θα προχωρήσουμε με ταχύτατους ρυθμούς στην εφαρμογή του προγράμματος που ψήφισαν οι πολίτες. Θα εφαρμόσουμε κατά γράμμα τις δεσμεύσεις μας όσο και αν μας πολεμούν.

Σε ό,τι αφορά λοιπόν την αντιπολίτευση, τους καλώ να σοβαρευτούν έτσι ώστε να συνεργαστούμε εποικοδομητικά. Όμως δεν θα τους επιτρέψουμε ούτε να μας εκβιάσουν, όπως έκαναν κάποιοι, ούτε να μας εμποδίσουν να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet