Δ. Κεχαγιά: Να βάλουμε τέλος στη στασιμότητα της σημερινής δημοτικής αρχής
Πολιτική

Δ. Κεχαγιά: Να βάλουμε τέλος στη στασιμότητα της σημερινής δημοτικής αρχής

Στην πλατεία Μικρασιατών (Αγ. Γεωργίου) στα Μελίσσια, η Συμπολιτεία πραγματοποίησε την κεντρική της εκλογική συγκέντρωση χθες, Πέμπτη 23 Μαΐου, όπου η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά έδωσε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης Συμπολιτεία, «το σύνθημα της ανανέωσης, της αλλαγής πορείας στον Δήμο, με απόταξη του παλιού και κυριαρχία νέων ιδεών και αντιλήψεων».

Η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία συνοδευόμενη από τα στελέχη της Συμπολιτείας έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους παρισταμένους, στην αρχή της ομιλίας της τόνισε:

«Είμαστε εδώ σήμερα όλοι μας γιατί κουραστήκαμε από την αδράνεια των τελευταίων 9 ετών. Αυτό που ζούμε τα τελευταία εννέα χρόνια είναι στασιμότητα, αλλά κυρίως αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την καθημερινότητα και για τα προβλήματά μας. Ζούμε σε μία κακή καθημερινότητα. Δεν έχουμε καλή καθαριότητα έχουμε μία βρώμικη πόλη, έχουμε χάος στο κυκλοφοριακό, δεν έχουμε θέσεις στάθμευσης. Έχουμε ένα οδικό δίκτυο γεμάτο λακκούβες, πεζοδρόμια στα οποία δεν μπορούμε ούτε εμείς να περπατήσουμε, πόσο μάλλον παιδιά, ηλικιωμένοι, μητέρες με καρότσια και κυρίως άτομα με ειδικές ανάγκες. Η καθαριότητα δεν είναι αντάξια της πόλης μας, η ασφάλεια των συμπολιτών και των περιουσιών μας, κυρίως σε Πεντέλη και Νέα Πεντέλη είναι ανύπαρκτη.

»Είμαστε εδώ διότι αποφασίσαμε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει κι εμείς είμαστε αυτοί που θα το αλλάξουμε διότι έχουμε και την κατάλληλη ομάδα και το κατάλληλο πρόγραμμα».

Η κ. Κεχαγιά κατόπιν, παρουσίασε τους τρεις βασικούς άξονες πάνω στους οποίους κινείται το πρόγραμμα της Συμπολιτείας, δηλαδή:

  • Τη βελτίωση της καθημερινότητας, με έμφαση στην καθαριότητα, στην ασφάλεια, στη βελτίωση των δρόμων και των πεζοδρομίων, στην κυκλοφορία και τη στάθμευση.
  • Τη διαμόρφωση του μέλλοντος της πόλης, με πολεοδομικό σχεδιασμό, με διασφάλιση μεγάλων χώρων, με υποδομές.
  • Την τεχνολογική και ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου.

Στη συνέχεια, η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά παρουσίασε τους 89 υποψηφίους του συνδυασμού, η οποίοι την πλαισιώνουν.

Η Δ. Κεχαγιά έκλεισε την ομιλία της λέγοντας: «Η οκτάμηνη πορεία του προεκλογικού αγώνα με βοήθησε σημαντικά, διότι με έφερε ακόμη πιο κοντά στους πολίτες, οι οποίοι με βοήθησαν να φτιάξουμε όλο αυτό το πρόγραμμα.

»Είμαστε εδώ σήμερα γιατί η υπάρχουσα δημοτική αρχή ότι είχε να προσφέρει το πρόσφερε. Δεν μπορεί να κάνει την πόλη μας καλύτερη, για εμένα προσωπικά αλλά και για τους συνεργάτες μου αποδείχτηκε λίγη.  Αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων, αποδείχτηκε κατώτερη της εποχής. Η εποχή μας τρέχει κι εμείς μείναμε πίσω. Αυτό, εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε.

»Δεσμεύομαι προσωπικά ότι η πόλη μας θα έχει μία δήμαρχο για όλους ανεξαιρέτως. Θα είμαι εδώ για όλους, θα είμαστε εδώ όλη αυτή η ομάδα για όλους τους πολίτες.

»Η πόλη μας χρειάζεται επιτέλους έναν δήμαρχο, μία διοίκηση η οποία θα μας ενώσει. Φτάνει πια ο διχασμός! Έχουμε μία διοίκηση η οποία έχει χωρίσει τις περιοχές μας σε τρεις! Αυτό θα τελειώσει!

»Έχουμε καθαρά χέρια έχουμε καθαρή συνείδηση και κάνουμε καθαρές συζητήσεις, ανοιχτές συζητήσεις, προγραμματικές συζητήσεις με γνώμονα μόνο το καλό της πόλης μας, με γνώμονα μόνο το καλό της επόμενης μέρας, το καλό των παιδιών μας, το καλό όλων σας και όλων μας.

»Σας καλώ σήμερα εδώ να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα από την πρώτη Κυριακή! Να βάλουμε τέλος στη στασιμότητα της σημερινής δημοτικής αρχής! Όλοι μαζί αυτή την Κυριακή να δώσουμε τον τόνο που πρέπει για να φέρουμε πίσω τη ζωντάνια στην πόλη μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet