Δ. Παπακωνσταντίνου: Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πεντέλης ομολογεί ότι δεν υπάρχει απόφαση για την πτέρυγα Μπόμπολα
Πολιτική

Δ. Παπακωνσταντίνου: Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πεντέλης ομολογεί ότι δεν υπάρχει απόφαση για την πτέρυγα Μπόμπολα

Με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, Λουκάς Μακρής, και πιο συγκεκριμένα την αναφορά του στο θέμα της πτέρυγας Μπόμπολα, κατά την οποία σημείωσε, «δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, καθώς δεν έχει φθάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο», ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, διερωτάται «πως βγαίνει ΦΕΚ(4101-Β-24.9.20) με γνωμοδότηση ανύπαρκτης απόφασης (165/20 ) του Δ.Σ. Πεντέλης».

Ειδικότερα, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώσει κανείς άλλος. Η διαβεβαίωση είναι από τα πιο υπεύθυνα χείλη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, Λ. Μακρή, σε συνέντευξή του, σε εφημερίδα των Βορείων Προαστίων, της 8ης Οκτωβρίου 2020, όπου ανέφερε, «δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα (Μπόμπολα), καθώς δεν έχει φθάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Τότε πως βγαίνει ΦΕΚ(4101-Β-24.9.20) με γνωμοδότηση ανύπαρκτης απόφασης (165/20 ) του Δ.Σ. Πεντέλης και υπογραφή της υφυπουργού Παιδείας κ. Ζαχαράκη; Ζητούνται απαντήσεις!

Τέλος, κ. πρόεδρε του Δ.Σ. από πότε οι υπηρεσίες υποκαθιστούν τη διοίκηση και κρίνουν κατά τα λεγόμενά σας ότι είναι «ανεδαφική» η πρόταση για δωρεάν τροφεία.

Πολιτική είναι η απόφαση, μην κρύβεστε πίσω από τις υπηρεσίες. Βγείτε και πείτε το ξεκάθαρα. Άλλες είναι οι επιλογές μας και οι προτεραιότητές μας για τις δαπάνες του προϋπολογισμού!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet