Δ. Στεργίου-Καψάλης: Διοικούμε με όραμα, στρατηγική και ανθρωπιά
Πολιτική

Δ. Στεργίου-Καψάλης: Διοικούμε με όραμα, στρατηγική και ανθρωπιά

Ο δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία, Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, παρουσίασε σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής για το 2014, στην οποία παρευρέθηκαν προσωπικότητες της πόλης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, προϊστάμενοι των  διευθύνσεων του Δήμου και πολίτες.

Η παρουσίαση των πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής έγινε με οπτικοακουστικό υλικό και είχε χωριστεί σε ενότητες ανά διεύθυνση, ΝΠΔΔ, Δημοτική Κοινότητα, το οποίο και διενεμήθη σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Η διοίκησή μας είναι του δικαίου και του παραδείγματος, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, της διαφάνειας, του επαγγελματισμού και της εργατικότητας […] Θα συνεχίσουμε με όραμα, στρατηγική, στόχους, και ανθρωπιά για όσα χρόνια ο Θεός και εσείς μας στηρίζετε». 

Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλα τα αιρετά στελέχη του συνδυασμού του, εκλεγμένους και μη, για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και τα αιρετά  στελέχη της μειοψηφίας για τη θετική κριτική τους όπου αυτή υπήρξε. Ωστόσο, επεσήμανε ότι η αντιπολίτευση ήταν και φέτος απούσα.

Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου οι οποίοι, στη συντριπτική τους πλειονότητα, όπως είπε, εργάστηκαν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της υπηρεσίας, της πόλης και των δημοτών.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης www.penteli.gov.gr, καθώς και στην προσωπική ιστοσελίδα του δημάρχου Πεντέλης www.stergiou-kapsalis.gr, έχει αναρτηθεί αναλυτικά ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής για το έτος 2014.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet