Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της παράταξης Πεντέληθεν
Πολιτική

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της παράταξης Πεντέληθεν

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στη Λεωφόρο Δημοκρατίας αρ. 61 στα Μελίσσια, τα εγκαίνια των γραφείων της δημοτικής κίνησης Πεντέληθεν – με Όραμα για την Πεντέλη, του υποψηφίου δημάρχου για τον Δήμο Πεντέλης Γιώργου Κατσικογιάννη.

Τον αγιασμό των γραφείων τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος και προϊστάμενος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, πατήρ Θεόδωρος Φωτιάδης.

Όπως επισημαίνει η ίδια η παράταξη, «η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής στον δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές». Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε θερμά ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επί χρόνια στο παρελθόν δημότης Πεντέλης.

Εγκαίνια των γραφείων της παράταξης Πεντέληθεν

Ο κ. Γιώργος Κατσικογιάννης στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία, στους αξιόλογους συνεργάτες του και κάλεσε όλους τους δημότες να πραγματοποιήσουν μαζί τους τον κοινό στόχο που είναι να γίνει «ένα Μελίσσι όλη η Πεντέλη». Εξέφρασε, επίσης, όπως σημειώνει η παράταξη, τη σιγουριά του ότι με γνώση και μέθοδο η νέα δημοτική κίνηση θα δώσει την ώθηση που όλοι οι δημότες περιμένουν για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό του Δήμου.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο κ. Γιώργος Κατσικογιάννης, τα στελέχη και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους παριστάμενους δημότες και δημότισσες προτεραιότητες και θέματα που απασχολούν τον Δήμο και τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά.

Ειδικότερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος που εκατοντάδες δημότες μας, αψήφησαν το δριμύ ψύχος και βρέθηκαν μαζί μας σήμερα για να μας εμψυχώσουν και να μας εκφράσουν με κάθε τρόπο την ελπίδα τους σε κάτι νέο και δημιουργικό. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου για τη στήριξή τους, όσο και τις δημότισσες και τους δημότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Όπως ανέφερα και στην ομιλία μου, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα στελέχη της κίνησής μας και είμαι βέβαιος πως η προσωπικότητά τους, η αποδεδειγμένη γνώση και η πείρα τους θα δώσουν σε όλους τη σιγουριά πως και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε.

»Τις καλύτερές μου ευχές για καλά Χριστούγεννα και δημιουργικό 2019 προς όλες και όλους».

Εκδήλωση εγκαινίων των γραφείων της παράταξης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet