Εκδήλωση Δ. Καιρίδη στα Μελίσσια μια… ανάσα πριν τις ευρωεκλογές
Πολιτική

Εκδήλωση Δ. Καιρίδη στα Μελίσσια μια… ανάσα πριν τις ευρωεκλογές

Σε θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στα Μελίσσια η εκδήλωση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου, μια ανάσα πριν τις ευρωεκλογές. «Ήταν μια μεγάλη συνάντηση, με πολύ ενθουσιασμό και παλμό από τον κόσμο, που βρέθηκε στο «Joplin Athens», στα Βόρεια Προάστια, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Ο υπουργός, μεταξύ άλλων, έγραψε στο Facebook: «Εκατοντάδες φίλες και φίλοι ανανεώσαμε δεσμούς και αφοσίωση στη νίκη στις ευρωπαϊκές εκλογές της Κυριακής».

Σε ένα πολύ “ζεστό” κλίμα, φίλες και φίλοι του υπουργού και της κυβέρνησης της Ν.Δ., είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, προβληματισμούς, αλλά και στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, λίγες ημέρες πριν την κάλπη της Κυριακής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν ή έστειλαν μήνυμα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, Όλγα Κουρή-Καλλέργη, Γιώργος Μουρούτης, Φρέντης Μπελέρης, Νίκος Στέφος και Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο υπουργός ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους ευρωβουλευτές, μεταφέροντας το μήνυμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το «Πάμε δυνατά, να φέρουμε την Ελλάδα, με ασφάλεια, ακόμα πιο κοντά σε μια ισχυρή και αλληλέγγυα Ευρώπη!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet