«Κόκκινη κάρτα» από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στον νέο αντιδήμαρχο Πεντέλης Ηλία Τσουχνικά
Πολιτική

«Κόκκινη κάρτα» από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στον νέο αντιδήμαρχο Πεντέλης Ηλία Τσουχνικά

Με αφορμή τον διορισμό του κ. Ηλία Τσουχνικά σε θέση αντιδημάρχου από τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) Πεντέλης τον διαγράφει για έναν χρόνο, σημειώνοντας ότι το καταστατικό του κόμματος είναι ρητό και ξεκάθαρο.

Ειδικότερα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Οι αρχές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι αδιαπραγμάτευτες. Λειτουργούμε κι εργαζόμαστε υπέρ του δημόσιου συμφέροντος, υπέρ της κοινωνίας.

Πολιτικές και συμπεριφορές που αντιβαίνουν σε αυτές τις αρχές δεν μπορούν να είναι και δεν είναι ανεκτές, σε καμία περίπτωση.

Η διοίκηση Κεχαγιά, από την πρώτη στιγμή, θεωρεί τον Δήμο μας τσιφλίκι της και λειτουργεί με βάση νεοφιλελεύθερες πολιτικές ξεπουλήματος, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της το όφελος των συμπολιτών μας, αλλά μόνο των λίγων και αρεστών.

Στην Οργάνωσή μας, στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Πεντέλης, δεν μπορεί να έχει θέση κανένας, ο οποίος εργάζεται για την εφαρμογή τέτοιων πολιτικών, που παραβαίνουν τις αρχές μας.

Για τον λόγο αυτόν, και δεδομένου ότι ο κ. Ηλίας Τσουχνικάς διορίστηκε από τη διοίκηση του Δήμου σε θέση αντιδημάρχου, την Τετάρτη 30/6/2021 συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. και αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή ιδιότητας μέλους του κ. Τσουχνικά από 1/7/2021 ως και 1/7/2022, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο καταστατικό του κόμματος, το οποίο και είχε αποδεχθεί κατά την εγγραφή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ένα δημοκρατικό κόμμα, ανοιχτό στην κοινωνία, πιστό στις αρχές και τις αξίες του που λειτουργεί προς όφελος των πολλών. Στις τάξεις του χωρά ο κάθε προοδευτικός δημοκρατικός πολίτης, που ασπάζεται τις αρχές του κι εργάζεται για τις θέσεις του, από οποιοδήποτε μετερίζι. Δεν χωράνε, όμως, προσωπικές στρατηγικές, δεν χωράνε όσοι ταυτίζονται κι εργάζονται για την επιτυχία νεοφιλελεύθερων ακραίων πολιτικών, σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο.

Προχωράμε μπροστά για την ανατροπή της πιο ακραία αντιλαϊκής και σκληρά συντηρητικής πολιτικής, σε όλα τα επίπεδα. Προχωράμε μπροστά κι αγωνιζόμαστε για να επιστρέψει ο τόπος μας κι η πατρίδα μας στον δρόμο της δικαιοσύνης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet