Η Αθηνά Σύλλα υποψήφια δημοτική σύμβουλος Νέας Πεντέλης
Πολιτική

Η Αθηνά Σύλλα υποψήφια δημοτική σύμβουλος Νέας Πεντέλης

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης κατεβαίνει η κ. Αθηνά Σύλλα με τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί και τον υποψήφιο δήμαρχο Πεντέλης Λευτέρη Κοντουλάκο.

Η ίδια έδωσε στη δημοσιότητα τα ακόλουθα στοιχεία:

Γεννήθηκα στην Αθήνα το έτος 1974. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργαζόμενη ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια δίπλα σε μεγάλους δασκάλους της Νομικής Επιστήμης. Είμαι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκώ μάχιμη δικηγορία από το έτος 2000, παρέχω δε όλα αυτά τα χρόνια τις υπηρεσίες μου και ως νομικός σύμβουλος σε τηλεοπτικούς σταθμούς, σε μεγάλες εταιρίες δραστηριοποιούμενες εν γένει στον τομέα της τηλεόρασης, καθώς και σε ιατρικές εταιρίες. Ομιλώ τρεις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 10 και 7 ετών.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση λόγω της άμεσης σχέσης κράτους – πολίτη που αυτή υπηρετεί και με μοναδικό στόχο, όραμα και επιδίωξή μου τη βελτιστοποίηση, αναβάθμιση και εξέλιξη του Δήμου Πεντέλης, ενός Δήμου προικισμένου από τη φύση, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δείχνει να βαλτώνει και να μένει εγκλωβισμένος σε νοοτροπίες του παρελθόντος, χωρίς όραμα, προοπτική και διάθεση ανέλιξης. Θεωρώντας ότι οι νέοι άνθρωποι με υπόβαθρο και γνώσεις δεν πρέπει να μένουν απλώς θεατές των προβλημάτων, δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για έναν Δήμο που αξίζει στους κατοίκους του και, κυρίως, στα παιδιά μας. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet