Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Η διοίκηση Στεργίου δεν μπορεί να υπόσχεται τα πάντα και να μην κάνει τίποτα…
Αθλητισμός

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Η διοίκηση Στεργίου δεν μπορεί να υπόσχεται τα πάντα και να μην κάνει τίποτα…

Με τους κατοίκους της περιοχής γύρω από το γήπεδο της Νέας Πεντέλης συναντήθηκε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Φειδοπιάστη, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας. Ο κ. Φειδοπιάστης συνοδευόταν από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του Ευαγγελία Μπουσίου και Κώστα Καλλιανιώτη, καθώς και από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Νέας Πεντέλης Μαρίνο Αναγνώστου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης για το συγκεκριμένο θέμα, την οποία ζήτησε η αντιπολίτευση και έχει ορισθεί για την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019. Σε αυτήν καλείται η διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης να ενημερώσει το Σώμα, αλλά και τους κατοίκους, για το ιδιοκτησιακό – πολεοδομικό καθεστώς του γηπέδου.

«Η διοίκηση Στεργίου δεν μπορεί να υπόσχεται τα πάντα στους πάντες και στο τέλος να μην κάνει τίποτα…» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης, δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να ακούσουμε τους προβληματισμούς και να καταγράψουμε τις προτάσεις τους σχετικά με το μέλλει γενέσθαι με το γήπεδο της Νέας Πεντέλης. Πρόκειται για μια ακόμη φορά που η διοίκηση Στεργίου, με τους χειρισμούς της, αφήνει μετέωρο ένα πολεοδομικό ζήτημα, βάζοντας σε περιπέτειες τον Δήμο και τους κατοίκους του και ανοίγοντας ταυτόχρονα την “όρεξη” σε κάποιους που επιβουλεύονται δασικές εκτάσεις.

»Εμείς θα περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση της διοίκησης προκειμένου να διατυπώσουμε τις ολοκληρωμένες προτάσεις μας για το ζήτημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουν οι κάτοικοι της περιοχής ότι η παρουσία τους στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι καθοριστική για να δοθεί το σαφές μήνυμα προς τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης ότι πρέπει κάποτε να πάψει να υπόσχεται τα πάντα στους πάντες και στο τέλος να μην κάνει τίποτα…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet