ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Θα εισπράξουμε ξανά το 1 εκατ.”
Πολιτική

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Θα εισπράξουμε ξανά το 1 εκατ.”

Σε σκληρή γλώσσα απαντά το γραφείο Τύπου του συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μελίσσια-Ν. Πεντέλη-Πεντέλη στο δελτίο Τύπου της διοίκησης του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη σχετικά με το τέλος που είχε επιβληθεί σε τράπεζες και super market. Η παράταξη, μέσα από τη σχετική ανακοίνωση που ακολουθεί, ξεκαθαρίζει την πολιτική που θα ακολουθήσει απέναντι στις τράπεζες και τις μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής.

Απαντάμε στα ψέματα Στεργίου

Θα εισπράξουμε ξανά το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο που χάρισε ο κ. Στεργίου στις Τράπεζες και στα super market

Σε απάντηση του πρόσφατου “Δελτίου ψεύδους και προπαγάνδας” του κ. Στεργίου, απαντάμε ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με την εκλογή της στη θέση της δημοτικής αρχής, θα επαναφέρει:

  • Το τέλος στις Τράπεζες και στις μεγάλες επιχειρήσεις που κατάργησε ο κ. Στεργίου μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του.
  • Θα αυξήσει τα δημοτικά τέλη στις τράπεζες και στα super market.

Έτσι το ποσό των 1.000.000 ευρώ τον χρόνο που χάρισε ο κ. Στεργίου σε Τράπεζες και Super Market, προς όφελός τους και σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου, θα εισπράττεται ξανά από τον Δήμο.

Δεν υπάρχει καμία δικαστική απόφαση κατά της επιβολής του τέλους και κανείς δεν απαγορεύει στον Δήμο να αυξήσει τα δημοτικά τέλη ΜΟΝΟ στις Τράπεζες και τα super Market. Απλως το γραφείο Τύπου του κ. Στεργίου και το ψέμα πάνε παρέα…

Δεν μας εκπλήσσει η κατάντια του κ. Στεργίου να γίνεται υπερασπιστής των μεγάλων συμφερόντων. Αυτά έχει κληθεί να εξυπηρετήσει, αυτά τον στηρίζουν…

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού

“Συμπολιτεία Μελίσσια-Νέα Πεντέλη-Πεντέλη”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet