Λ. Κοντουλάκος: Οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης αναγνώρισαν τον λόγο, τη γνώση και τη μαχητικότητά μου
Πολιτική

Λ. Κοντουλάκος: Οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης αναγνώρισαν τον λόγο, τη γνώση και τη μαχητικότητά μου

Τους πολίτες που εξέλεξαν πρώτο σε σταυρούς μεταξύ όλων των υποψηφίων, όλων των συνδυσμών, στον Δήμο Πεντέλης ευχαριστεί ο επικεφαλής του συνδυασμού Μπροστά Μαζί Λευτέρης Κοντουλάκος. Ο ίδιος υπερασπίζεται την προεκλογική σύμπραξη του συνδυασμού του με τη Δημοκρατική Συνεργασία, προσθέτοντας ότι εμπιστεύεται την ελληνική Δικαιοσύνη σχετικά με την ένσταση που έχει κατατεθεί για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κουντουλάκου:

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης  Οκτωβρίου 2023 ανέδειξαν τα πρόσωπα που οι συμπολίτες μας επιθυμούν να τους εκπροσωπήσουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης.

Για δεύτερη φορά στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή, με τον δικό τους σταυρό προτίμησης, με κατατάσσουν στην πρώτη θέση (1η) μεταξύ όλων των υποψηφίων, όλων των συνδυασμών. Αυτή τους η επιλογή με γεμίζει ευγνωμοσύνη και ευθύνη, καθώς αυτή τη φορά, χωρίς να κατέχω διοικητική θέση, χωρίς η δική μας παράταξη (Μπροστά Μαζί) να έχει συνεργαστεί με την απερχόμενη διοίκηση, οι συμπολίτες μας εκτίμησαν τον σταθερό μου λόγο, τη μαχητικότητα, τον δυναμισμό, αλλά και τη βαθιά μου γνώση για κάθε πρόβλημα της πόλης μας και με τίμησαν με 938 σταυρούς προτίμησης.

Κλείνοντας θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να τους διαβεβαιώσω πως δεν θα απογοητευθούν από αυτή τους την επιλογή.

Να ευχαριστήσω επίσης όλη τη μεγάλη ομάδα των άξιων στελεχών και πυρήνων του Μπροστά Μαζί, για την εμπιστοσύνη τους, και να τους υποσχεθώ πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, κανείς δεν περισσεύει, συνεχίζουμε Μπροστά Μαζί με Δημοκρατική Συνεργασία.

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στα Διοικητικά Δικαστήρια, ώστε να λυθούν όλες μας οι ενστάσεις, καθώς και οι… συμπτώσεις που συνέβησαν στα εκλογικά κέντρα.

Είμαι σίγουρος πως η επιλογή μας να συμπορευτούμε με τη Δημοκρατική Συνεργασία, με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, θα λάβει και την επίσημη σφραγίδα της δικαιοσύνης και θα οδηγηθούμε σε νικηφόρα διαδρομή, ώστε ο δήμος μας να αποκτήσει μια διοίκηση που θα ξέρει, θα μπορεί, θα έχει γνώση και αυτοδιοικητική εμπειρία, για να μπορέσει να λύσει όλα τα προβλήματα και να βάλει τον Δήμο Πεντέλης σε τροχιά ανάπτυξης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet