Μήνυμα συστράτευσης από τη Δήμητρα Κεχαγιά για να μπει τέλος στην «ανεπαρκή διοίκηση» Στεργίου
Πολιτική

Μήνυμα συστράτευσης από τη Δήμητρα Κεχαγιά για να μπει τέλος στην «ανεπαρκή διοίκηση» Στεργίου

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών και Τοπικών Εκλογών στο Δήμο Πεντέλης, η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμπολιτεία, Δήμητρα Κεχαγιά, προέβη στην εξής δήλωση:

«Η πλειοψηφία των δημοτών του Δήμου Πεντέλης, σε ποσοστό που αγγίζει το 70%, καταψήφισε την τωρινή διοίκηση του κ. Στεργίου.

»Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους μας εμπιστεύθηκαν και ψήφισαν τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και μένα προσωπικά.

»Σήμερα αποδεικνύεται πόσο εποικοδομητική και σημαντική ήταν η δουλειά που έχουμε κάνει όλους αυτούς τους μήνες και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες και πόσο ανεπαρκής είναι η διοίκηση Στεργίου.

»Ευχαριστώ όλες και όλους τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

»Θέλω να εκφράσω επίσης τον ειλικρινή σεβασμό μου σε όσους έκαναν άλλες επιλογές, καθώς και στους ανθυποψηφίους μας που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του ηπίου κλίματος, μέσα στο οποίο διεξήχθησαν οι εκλογές.

»Τώρα όμως ο αγώνας είναι κοινός.

»Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε όλοι μαζί το καθοριστικό βήμα για να ξεφύγουμε από την απραξία και τα σωρευμένα προβλήματα.

Την επόμενη Κυριακή προχωράμε όλοι μαζί για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να πάμε τα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη μπροστά, ώστε να έχουμε το Δήμο που μας αξίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet