Μια φιλική φωτογράφιση με πολιτικές προεκτάσεις(;) στο περίπτερο της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές στη ΔΕΘ
Πολιτική

Μια φιλική φωτογράφιση με πολιτικές προεκτάσεις(;) στο περίπτερο της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές στη ΔΕΘ

Η ρήση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις» είναι γνωστότατη. Πόσο μάλλον όταν οι εικόνες αποτυπώνουν φιλικές παρέες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Μια από αυτές τις παρέες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, και αποφάσισε να φωτογραφηθεί μπροστά από το περίπτερο της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφοράς Α.Ε. Ποιοι την αποτελούσαν; Οι δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Αντώνης Φειδοπιάστης, Βλάσσης Σιώμος, Δημήτρης Αποστολάκος, Λευτέρης Κοντουλάκος και Φώτης Φωτίου.

Οι ιδιότητες των παραπάνω προσώπων, αλλά και η χρονική συγκυρία της φωτογράφισης, όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε να την αφήσουμε ασχολίαστη.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

  • Ο Αντώνης Φειδοπιάστης, είναι πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές Α.Ε. και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή.
  • Ο Δημήτρης Αποστολάκος είναι διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές Α.Ε. και δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή (προερχόμενος από την παράταξη του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου).
  • Ο Βλάσσης Σιώμος είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και δημοτικός σύμβουλος της Συμπολιτείας (μείζων μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης).
  • Ο Λευτέρης Κοντουλάκος είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης (έχοντας εγκαταλείψει τη διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου) και επικεφαλής του νέου δημοτικού συνδυασμού Μπροστά Μαζί.
  • Ο Φώτης Φωτίου είναι πρόεδρος της Δημοτικής Τ.Ο. Πεντέλης της Νέας Δημοκρατίας και πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από την παράταξη της Συμπολιτείας, απόφαση που κοινοποίησε με μια «ηχηρή» επιστολή που αναφερόταν στα εσωτερικά της μείζονος μειοψηφίας.

Βέβαια, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι η πολύ φιλική φωτογράφιση είναι απλώς δείγμα του πολιτικού πολιτισμού που επικρατεί μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων στον Δήμο Πεντέλης. Δημοσιογραφικά θα λέγαμε ότι αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Οπότε, μάλλον βάζουμε στο μυαλό μας άλλες σκέψεις, έστω και αν κατηγορηθούμε για ευφάνταστα σενάρια…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet