Μπροστά Μαζί… οι Συμεών Μπανός και Αναστασία Αντωνοπούλου
Πολιτική

Μπροστά Μαζί… οι Συμεών Μπανός και Αναστασία Αντωνοπούλου

Τις πρώτες υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Μπροστά Μαζί – Μελίσσια, Ν. Πεντέλη, Πεντέλη, με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο, άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Οι πρώτες υποψηφιότητες αφορούν στον Συμεών Μπανό, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων και η Αναστασία Αντωνοπούλου.

Τα βιογραφικά τους, που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου του συνδυασμού, αναφέρουν:

Ο Συμεών Μπανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Πατέρας του είναι ο Δημήτριος Μπανός και μητέρα του η Κυπαρισσία Χρυσανθοπούλου. Απο μικρός είχε έφεση στην πληροφόρηση, καθώς σε ηλικία 16 χρονών έκδιδε περιοδικό για τους μαθητές ενός φροντιστηρίου. Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και ασχολήθηκε ως ρεπόρτερ και συντάκτης τη δεκαετία του ΄90 σε έντυπα, ραδιόφωνο, τηλεόραση και εφημερίδα.

Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και μέχρι σήμερα εξακολουθεί ερασιτεχνικά να ασχολείται με τη δημοσιογραφία, κυρίως διαδικτυακά, σε περιοδικό που εμπεριέχει τομείς εθελοντισμού, διάσωσης, πυρόσβεσης και υγείας.

Από τις αρχές του 2000 έως και σήμερα εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση μεταφορών που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ηπείρου. Δραστήριο πνεύμα και άτομο, ασχολήθηκε με πολεμικές τέχνες, extreme sports, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 2000 άρχισε να ασχολείται με τη πολιτική προστασία του Δήμου Πεντέλης και γενικά με τον εθελοντισμό.

Στο Πυροσβεστικό Σώμα ανήκει ως εθελοντής από το 2010 και αμέσως ένιωσε ότι βρήκε αυτό που τον εκφράζει απόλυτα, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, που ανήκει στον 12ο Π.Σ.

Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του με  σεμινάρια πρώτων βοηθειών, διάσωσης, τακτικών μάχης, επιβίωσης, σκοποβολής και κατάδυσης.

Με τα δημοτικά δρώμενα ασχολείται για πρώτη φορά, κατόπιν πρότασης του συμμαθητή και φίλου του Λευτέρη Κοντουλάκου, θέλοντας να βοηθήσει ενεργά και δυναμικά στις ανάγκες των συμπολιτών του στον Δήμο Πεντέλης – Μελισσίων.

Η Αναστασία Αντωνοπούλου είναι γεννημένη στην Πεντέλη και ο πατέρας της είναι ο Απόστολος Αντωνόπουλος.

Συμμετείχε στα κοινά από τη θέση της αντιπροέδρου της Κοινότητας Πεντέλης.

Έχει τρία παιδιά.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και είναι συνταξιούχος.

Ανήκει σε μια ομάδα νέων ανθρώπων που θέλουν να πάνε Μπροστά τον τόπο τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet