Μπροστά Μαζί: Στιγμές απείρου κάλλους στο Δ.Σ. Πεντέλης της 7ης Φεβρουαρίου
Πολιτική

Μπροστά Μαζί: Στιγμές απείρου κάλλους στο Δ.Σ. Πεντέλης της 7ης Φεβρουαρίου

Για «στιγμές απείρου κάλλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου» κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί, η οποία τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «το oscar ανικανότητας απονέμεται στη δήμαρχο Δ. Κεχαγιά».

Η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου 2022, όπου με εισήγησή τους 16 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζήτησαν την απολογία της διοίκησης για τις καταστροφικές συνέπειες από την χιονόπτωση “Ελπίδα”, πρόσφερε στιγμές απείρου κάλλους. Μία δήμαρχο, που ενώ γνώριζε την διεξαγωγή του συμβουλίου μια εβδομάδα πριν, προτίμησε να λείπει και να συνδέεται από το κινητό της μέσα από το αυτοκίνητο, λες και βρίσκεται σε 5ήμερη εκδρομή, βρίσκοντας όλες τις ενέργειές της σωστές.

Μια ολόκληρη παράταξη της Συμπολιτείας σε πλήρη αφωνία, ακόμα και ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλ. Σιώμος δεν πήρε το λόγο για να αναφέρει τα πεπραγμένα του συνδέσμου, όπου θυμίζουμε ο Δήμος Πεντέλης καταβάλλει 18.000 ευρώ ως συμμετοχή, παρά μόνο μας αποκάλυψε πως έχει κηρυχθεί ο Δήμος σε έκτακτη ανάγκη, αίτημα που απέκρυψε η δήμαρχος στην τοποθέτησή της.

Την αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Αρ. Μπούσουλα, σε πλήρη παράκρουση, πυροδοτώντας το κλίμα θέλοντας να δώσει για μια ακόμη φορά εξετάσεις για την πίστη της στη Συμπολιτεία, καθώς είναι ο τρίτος συνδυασμός που έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια. Την αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αν. Κοσμοπούλου, που ενώ παραδέχτηκε πως είναι ανίκανη, ανέλαβε τον ρόλο της δημάρχου και παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο, έναν Αρμαγεδδών, μετά ευχαρίστησε όλο τον κόσμο ,λες και βρισκότανε στην σκηνή των oscar στην συνέχεια προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ενώ
δεν απάντησε σε καμία ερώτηση της δημοτικής μας ομάδας αλλά και των υπολοίπων συνδυασμών.

Ένα ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο, που πρώτα μέσω δελτίου Τύπου προέτρεψε όλη την αντιπολίτευση να μάθει να πιάνει σωστά το φτυάρι, κατέθεσε πρόταση να μετατρέψουμε έναν δήμαρχο 20ετίας σε κλητήρα όπως λέει και θυμόσοφος λαός μας.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως το oscar ανικανότητας απονέμεται στη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά και σε ολόκληρο τον συνδυασμό της Συμπολιτείας. Ήρθε η ώρα της γενικής συσπείρωσης, ώστε ο Δήμος Πεντέλης να βγει από τον πάτο του βαρελιού που τον έχουν ρίξει. Ήρθε η ώρα οι συμπολίτες μας να λάβουν το μήνυμα, ότι ο Δήμος Πεντέλης χρειάζεται μια ισχυρή δημοτική αρχή, με ξεκάθαρες θέσεις, με αγάπη για την πόλη και με εμπειρία, ώστε να τους βοηθήσει τις δύσκολες στιγμές, όπως είναι οι χιονοπτώσεις και οι φωτιές. Ήρθε η ώρα όπου μπροστά μαζί θα αλλάξουμε τον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet