Μπροστά Μαζί: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μελισσίων η Μαρία Τουγουντζόγλου
Πολιτική

Μπροστά Μαζί: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μελισσίων η Μαρία Τουγουντζόγλου

Μια ακόμη υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από τη δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί Μελίσσια – Νέα Πεντέλη – Πεντέλη, με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο.

Πρόκειται για τη γραμματέα της Ένωσης Γονέων του Δήμου Πεντέλης, γραμματέα της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης, Μαρία Τουγουντζόγλου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο του Δήμου Πεντέλης της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων

Η παράταξη έδωσε στη δημοσιότητα το Βιογραφικό της υποψηφίου:

Εκπαίδευση και επαγγελματική καριέρα

Η Μαρία Τουγουντζόγλου γεννήθηκε στη Αλεξανδρούπολη Έβρου και είναι απόγονος τρίτης γενιάς Μικρασιατών. Είναι κόρη του πρώην αντιδημάρχου Μελίσσιων και γραμματέα επί 25 χρόνια της Τοπικής Οργάνωσης Μελίσσιων της Νέας Δημοκρατίας, Γεωργίου Τουγουντζόγλου. Τελείωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μελίσσιων και το Γυμνάσιο και Λύκειο Αναβρύτων. Αποφοίτησε από τη Σχολή Τεχνολόγων Ακτινολογικών και Ακτινοθεραπευτικών Μηχανημάτων.

Είναι κάτοχος πιστοποίησης από τον διεθνή οργανισμό Rescue Training International για Πρώτες Βοήθειες σε βρέφη και παιδιά.

Εργάζεται από το 2007 στον χώρο της Υγείας ως τεχνολόγος – ακτινολόγος με ειδίκευση στην Ακτινοθεραπεία.

Από το 2018 είναι μέλος της Εταιρίας Επιστημόνων – Εργαζομένων Ακτινοθεραπείας.

Ενασχόληση με τα κοινά

Η Μαρία ως Μελισσιώτισα, έχοντας μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια με σημαντική πολιτική και ιδιαίτερα αυτοδιοικητική πορεία άρχισε να ασχολείται ενεργά από το 2016 με τα κοινά.

Το 2016 εκλέγεται ως γενικός γραμματέας στην Ένωση Γονέων του Δήμου Πεντέλης και μέλος της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής.

Το 2016 εκλέγεται ως μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πεντέλης.

Το 2016 εκλέγεται για πρώτη φορά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΤΟ Πεντέλης Νέας Δημοκρατίας και ορίζεται υπεύθυνη των κοινωνικών θεμάτων.

Το 2018 επανεκλέγεται, αυτή τη φορά, πρώτη σε ψήφους του Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ Πεντέλης και αναλαμβάνει τα καθήκοντα της γενική γραμματέως.

Είναι μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet