Μπροστά Μαζί: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μελισσίων η Σοφία Καμέα
Πολιτική

Μπροστά Μαζί: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μελισσίων η Σοφία Καμέα

Μια ακόμη υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από τη δημοτική παράταξη του Δήμου Πεντέλης Μπροστά Μαζί, με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο.

Πρόκειται για τη Σοφία Καμέα η οποία θα συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου 2019 ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Στο βιογραφικό της η ίδια αναφέρει:

Γεννημένη και μεγαλωμένη Θρακιώτισσα στις Φέρρες Έβρου, με καταγωγή από τις χαμένες πατρίδες, τελείωσα το γυμνάσιο – λύκειο στον τόπο μου, και ξεκίνησα την εργασιακή μου πορεία στη Εμπορική Τράπεζα.

Περνώντας από όλες τις βαθμίδες της και πάντα στη πρώτη γραμμή, συνταξιοδοτήθηκα στις 31 Δεκεμβρίου 2014 ως διευθύντρια καταστήματος.

Αρχές του 2015 εξελέγη πρόεδρος στον Πολιτιστικό Όμιλο Συνταξιούχων της Alpha Bank, μέχρι της 26 Ιουνίου 2018 και τώρα απλό μέλος.

Μετά από πρόταση του επικεφαλής της κίνησης Μπροστά Μαζί, κ. Λευτέρη Κοντουλάκου, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα του Δήμου μας, μιάς και είμαι κάτοικος Μελισσίων.

Ο λόγος αυτής της αποφασής μου είναι ότι: Για όλους εμάς, που ζούμε, αναπνέουμε και αγαπάμε αυτήν την πόλη, έχουμε υποχρέωση να επιλέξουμε και να στηρίξουμε μόνον αυτούς που μπορούν να κάνουν το όραμα πραγματικότητα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet