Μόνο σουβλάκια είχε το «μενού» στη συνάντηση Παλαιοδήμου, Φειδοπιάστη και Κατσικογιάννη;
Πολιτική

Μόνο σουβλάκια είχε το «μενού» στη συνάντηση Παλαιοδήμου, Φειδοπιάστη και Κατσικογιάννη;

Λέγεται συχνά ότι μια εικόνα ισοδυναμεί με 1.000 λέξεις. Αν ισχύει αυτό, τότε η φωτογραφία που ανάρτησαν οι επικεφαλής τον συνδυασμών Πεντέλη 2020, Άγγελος Παλαιοδήμος και Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης, στους προσωπικούς λογαριασμούς τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μάλλον είναι από μόνη της ένα… ρεπορτάζ.

Τι εικονίζει η φωτογραφία; Μα τους δύο προαναφερόμενους επικεφαλής, μαζί με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέληθεν, Γιώργο Κατσικογιάννη, να απολαμβάνουν τα σουβλάκια τους σε κατάστημα στο κέντρο των Μελισσίων. Το δε σχόλιο με το οποίο συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση οι κ.κ. Παλαιοδήμος και Φειδοπιάστης προκαλεί ακόμη περισσότερο τη δημοσιογραφική διαστροφή μας… «Θέμα συζήτησης: Οι καλοκαιρινές μας διακοπές» αναφέρουν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι και βέβαια, δεν πείθουν κανέναν.

Εξάλλου, λίγα 24ωρα πριν την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης, είναι ευνόητο ότι κορυφώνονται οι συζητήσεις για τις απαιτούμενες συμμαχίες που θα επιδιώξει η νέα δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά (Συμπολιτεία), που ήταν και η μεγάλη νικήτρια των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, εκτοπίζοντας από τον θώκο του τον για πολλά χρόνια δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου.

Δεδομένων των αποτελεσμάτων των συγκεκριμένων εκλογών, όπου η παράταξη της κ. Κεχαγιά κέρδισε 9 έδρες, όσες και το άθροισμα των εδρών των παρατάξεων των κ.κ. Παλαιοδήμου, Φειδοπιάστη και Κατσικογιάννη, η προαναφερόμενη συνάντηση των τριών αποκτά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάσταση…

Εξάλλου, σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από 33 δημοτικούς συμβούλους, η «αριθμητική» της πλειοψηφίας απαιτεί ευρύτερες (αν όχι και συγκεκριμένες) συγκλίσεις…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet