Μ. Τουγουντζόγλου: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στις εκλογές
Πολιτική

Μ. Τουγουντζόγλου: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στις εκλογές

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί, Μαρία Τουγουντζόγλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

»Η προεκλογική περίοδος έληξε υστέρα από σχεδόν 6 μήνες αγώνα, ώστε να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό στον Δήμο μας.

»Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

»Πάρα τις δύσκολες καταστάσεις που μου παρουσιαστήκαν, όπως το αναπάντεχο γεγονός της απώλειας του πατέρα μου, στάθηκα πολύ γρήγορα στα πόδια μου για να να ανταπεξέλθω στην πρόκληση αλλαγής δημοτικής Αρχής.

»Η απόφαση του κόσμου να τιμωρήσει την πολιτική πρακτική των 9 χρόνων είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει στο τιμόνι του καλλικρατικού Δήμου νέα πρόσωπα τόσο στη διοίκηση, όσο και στην αντιπολίτευση τα οποία ευελεπιστουμε ότι θα δώσουν στον Δήμο μας ένα πρόσωπο σύγχρονο, τεχνοκρατικό (Smart City – Learning City, ΝΙΕΝ, Μέγαρο της Δούκισσας Πλακεντίας, Περιβάλλον) με άμεσες λύσεις σ΄ όλα τα προβλήματα και πιστό υπηρέτη στις καθημερινές ανάγκες του πολίτη, ανεξαρτήτως Δημοτικής Κοινότητας.

»Σ΄ αυτόν τον αγώνα θα σταθούμε αρωγοί στην νέα προσπάθεια αλλαγής καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και ταυτόχρονα σκληροί κριτές στα κακώς κείμενα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet