Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Επικοινωνιακά παιχνίδια με τα λεφτά των δημοτών κάνει η διοίκηση Στεργίου
Πολιτική

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Επικοινωνιακά παιχνίδια με τα λεφτά των δημοτών κάνει η διοίκηση Στεργίου

Για «επικοινωνιακά παιχνίδια με τα λεφτά των δημοτών» κατηγορεί τη διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη.

Στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

Φαίνεται ότι η προεκλογική περίοδος άρχισε για τα καλά στον Δήμο Πεντέλης και κάποια στελέχη της διοίκησης Στεργίου φροντίζουν με τα λεφτά των δημοτών, βεβαίως- βεβαίως να στήσουν τους επικοινωνιακούς μηχανισμούς τους.

Κάτι οι χαριστικές αναθέσεις φωτογραφικών λευκωμάτων σε… ημέτερους εκδότες, κάτι οι πληρωμές για «υπηρεσίες παροχής εργασιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών» σε συγγενείς πρώην δημοτικών συμβούλων, όπως η χθεσινή που ψήφισε το Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, δείχνουν ότι κάποιοι στη διοίκηση του Δήμου έχουν χάσει το μέτρο…

Αλήθεια, θα μπορούσε να μας εξηγήσουν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου του Δήμου για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό ή ο προϊστάμενός του, δήμαρχος Πεντέλης, τι χρειάζονται στον ΟΠΑΘ οι υπηρεσίες επικοινωνίας; Είναι τόσο μεγάλη η παραγωγή δελτίων τύπου και ανακοινώσεών του ώστε δεν προλαβαίνουν οι υφιστάμενες υπηρεσίες να τη διεκπεραιώσουν; Ή, μήπως, πρέπει να «λαδωθεί» ο «μηχανισμός» που θα… τρέξει την επικοινωνία -και όχι μόνο- της παράταξης του δημάρχου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές;

Όμως, τζάμπα σκορπά τα λεφτά των δημοτών η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης. Η ανυπαρξία έργου, οι ευθύνες για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στις τρεις δημοτικές κοινότητες (Μελίσσια, Ν. Πεντέλη, Πεντέλη), οι αστοχίες σε σειρά θεμάτων που αφορούν τον Δήμο δεν «κουκουλώνονται» με «υπηρεσίες επικοινωνίας». Έχουν καταγραφεί στη συνείδηση των δημοτών μας και θα αποτυπωθούν ξεκάθαρα και στην κάλπη τον Μάιο του 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet