Νέο μέλος της παράταξης Μπροστά Μαζί ο Βαγγέλης Γαλάνης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νέο μέλος της παράταξης Μπροστά Μαζί ο Βαγγέλης Γαλάνης

Η δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί – Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη ανακοινώνει ως νέο μέλος της τον Βαγγέλη Γαλάνη.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει: «Με χαρά υποδεχόμαστε στον συνδυασμό μας Μπροστά Μαζί τον Βαγγέλη Γαλάνη, έναν νέο άνθρωπο με όραμα και πλούσια φιλανθρωπική και φιλοζωική δράση στην τοπική μας κοινωνία.

Ο συνδυασμός μας συνεχίζει να είναι η σταθερή φωνή των συμπολιτών μας, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους, αλλά και τα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με την παρουσία του συμπολίτη μας Βαγγέλη Γαλάνη γινόμαστε πιο δυνατοί».

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Γαλάνης

«Γεννήθηκα το 1984. Μεγάλωσα και ζω, όπως και οι πρόγονοί μου, στην Πεντέλη (γένος Καπράλου). Έχω διατελέσει πολιτικό προσωπικό της πολεμικής αεροπορίας για δύο έτη και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως production engineer στην “Veridos Matsoukis”.

Όντας ενεργός πολίτης και έχοντας ανεπτυγμένη τη φιλανθρωπική και φιλοζωική μου δράση έχω παρακινήσει αρκετούς συμπολίτες μου ώστε να συμμετάσχουν σε εθελοντικές διανομές τροφίμων σε δοκιμαζόμενες περιοχές της χώρας μας, αλλά και προσφέροντας τροφή και φροντίδα σε αδέσποτα ζώα.

Συμπορεύομαι με τον Λευτέρη Κοντουλάκο και τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί για τις σταθερές θέσεις τους στα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης, για την καθαρότητα τους, αλλά και για το κοινό μας όραμα για την αλλαγή σελίδας στην πόλη που αγαπάμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet