Να αυξηθεί η εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων ΟΤΑ ζητεί ο Δ. Στεργίου
Πολιτική

Να αυξηθεί η εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων ΟΤΑ ζητεί ο Δ. Στεργίου

Να αναπροσαρμοστεί η εκλογική αποζημίωση των δημοτικών υπαλλήλων ζητεί ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, από τον υπουργό Εσωτερικών Μιχάλη Θεοχαρίδη.

Ο δήμαρχος Πεντέλης σημειώνει ότι οι υπάλληλοι ΟΤΑ αμείβονται δύο και τρεις φορές κάτω από τους υπαλλήλους των άλλων επιπέδων Διοίκησης και παρακαλεί τα συνδικαλιστικά όργανα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) να ενεργοποιηθούν για την αποκατάσταση αυτής της «αδικίας», όπως τη χαρακτηρίζει στην ακόλουθη επιστολή του.

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με το σχετικό η κατανομή των κονδυλίων της εκλογικής αποζημίωσης είναι κατά επίπεδο φορέα και όχι κατά επίπεδο προσφοράς εργασίας.

Παρακαλούμε να αναπροσαρμόσετε τα ποσά της εκλογικής αποζημίωσης που προβλέπει το σχετικό για αποζημίωση των υπαλλήλων, διότι οι υπάλληλοι των Δήμων που σηκώνουν ένα πολύ μεγάλο όγκο εκλογικών εργασιών από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου μέχρι και την έκδοση των αποτελεσμάτων και την παράδοση των σχολικών συγκροτημάτων, απασχολούμενοι παράλληλα με τις υπόλοιπες εργασίες τους, αμείβονται δύο και τρεις φορές κάτω από τους υπαλλήλους των άλλων επιπέδων Διοίκησης (ΥΠ.ΕΣ. – Περιφέρεια- ΓΓΑΔ).

Παρακαλούνται τα συνδικαλιστικά όργανα της ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ να ενεργοποιηθούν για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας.

Ο δήμαρχος

Στεργίου-Καψάλης Δημήτριος

Δείτε την Επιστολή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet