Ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές ομιλίες του Γ. Κατσικογιάννη
Πολιτική

Ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές ομιλίες του Γ. Κατσικογιάννη

Ολοκληρώθηκαν οι τρεις προεκλογικές ομιλίες του υποψήφιου δημάρχου Πεντέλης Γιώργου Κατσικογιάννη, καθώς το Σάββατο 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τρίτη κεντρική ομιλία, στη Δημοτική Κοινότητα Μελίσσιων.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Αλεξανδράτου.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Κατσικογιάννης ανέφερε:

«Είμαι ανθρώπινα συγκινημένος όχι μόνο που με τιμάτε με τη μεγαλειώδη παρουσία σας, αλλά διότι βλέπω πρόσωπα χαρούμενα, αισιόδοξα, με πίστη στην κοινή προσπάθεια για την τελική Νίκη.

»Με τη βοήθειά σας, τη συμμετοχή σας και κυρίως την προσπάθεια των στελεχών της Κίνησης Πεντέληθεν ολοκληρώσαμε έναν κύκλο, τον οποίο οι πάντες όταν ξεκινούσαμε αμφισβητούσαν.

»Είμαστε η έκπληξη του προεκλογικού αγώνα μέχρι σήμερα, θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη την Κυριακή 26/05 στις εκλογές».

Ακολούθως ο Γιώργος Κατσικογιάννης παρουσίασε αναλυτικά τα βασικά σημεία του προγράμματός του, καθώς και των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού, οι οποίοι, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, «σηματοδότησαν τη σιγουριά για τη νίκη».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα της Β’ Αθηνών (Β1) με τη Ν.Δ. Φώτης Καρύδας και ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς με τον συνδυασμό Νέα Αρχή Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας, Εκάλης,Αλέξης Μακρής.

Το «παρών» στην εκδήλωση εδωσαν η π. βουλευτής και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στον Νομό Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου, ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Βόρειου Τομέα Νικόλαος Κωστόπουλος, η υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Β΄Αθηνών Αργυρώ (Ρούλα) Πατίλη, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βόρειου Τομέα Αττικής με την “Νέα Αρχή” Φωτεινή Βρύνα, Βασίλειος Κόκκαλης, Πολυτίμη (Πόλυ) Λεονάρδου, Βαρβάρα (Βάνα) Παπαδοπούλου, Ασημίνα-Γεωργία Τσάκωνα, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., Φώτιος Φωτίου, o αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., Νικόλαος Μπούρας και προσωπικότητες του Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Γιώργος Κατσικογιάννης τόνισε:

«Η διαφορά της Κίνησης Πεντέληθεν και του προγράμματός μας δεν είναι απλά η αναλυτική και διεξοδική προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν τον κάθε δημότη μας, το “τι κάνουμε”.

»Είναι η δέσμευσή μας στο “γιατί το κάνουμε” και “πώς το κάνουμε”, με γνώση και εμπειρία από τα στελέχη μας, που γνωρίζουν, θέλουν και μπορούν να δημιουργήσουν την Πόλη που Αξίζουμε!».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Η καταλυτική παρουσία των δημοτών και φίλων σήμερα επισφραγίζει τον έντιμο αγώνα που δώσαμε και δίνουμε, το Νέο Ύφος και Ήθος που δώσαμε στην προεκλογική περίοδο.

»Είμαι σίγουρος πως οι δημότες μας με τον ίδιο τρόπο θα μας επιβραβεύσουν την Κυριακή των εκλογών, 26/05.

»Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και τους καλώ μαζί με την Κίνηση Πεντέληθεν να κάνουμε ένα μελίσσι ΟΛΗ την Πεντέλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet