Ο Γ. Κατσικογιάννης «ξεσπαθώνει» κατά της δημάρχου Πεντέλης
Πολιτική

Ο Γ. Κατσικογιάννης «ξεσπαθώνει» κατά της δημάρχου Πεντέλης

Ότι το «παρατραβά» κατηγορεί τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέληθεν, Γιώργος Κατσικογιάννης, με αφορμή την ανακοίνωση της πρώτης μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου 2019 με αφορμή τη μη πραγματοποιηθείσα συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2020.

Μάλιστα, καλεί τη δήμαρχο, εάν έχει στοιχεία περί «εκβιασμών», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, να τα εκθέσει δημοσίως.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κατσικογιάννη:

Πεντέληθεν: Το… παρατραβάτε κ. Κεχαγιά

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η συνδιοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου στον Δήμο Πεντέλης και αναρωτιόμαστε εάν έχει τέλος ο κατήφορός τους.

Όμως, υπάρχουν και κάποια όρια, τα οποία η δήμαρχος, πάνω στον πανικό της, φαίνεται ότι ξεπέρασε. Δεν μπορεί η κ. Κεχαγιά να αγνοεί προκλητικά τόσους μήνες τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, να τις φέρνει μονίμως προ τετελεσμένων και μετά να επιζητά τη συνεργασία και τη συναίνεσή τους. Και πολύ περισσότερο δεν μπορεί η δήμαρχος να μιλά για «εκβιασμούς», όπως στην τελευταία ανακοίνωσή της, μετά το νέο «κάζο» της για τον προϋπολογισμό του 2020.

Αν η κ. Κεχαγιά έχει στοιχεία περί «εκβιασμών» οφείλει να τα καταθέσει δημόσια. Φθάνει «η λάσπη στον ανεμιστήρα», για να μην πούμε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί»…

Το γεγονός ότι η συνδιοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου αποδείχθηκε πολύ γρήγορα ανέτοιμη και ανίκανη να σηκώσει το βάρος της διοίκησης του Δήμου δεν μπορεί η δήμαρχος να το «φορτώνει» στις «πλάτες» των δημοτικών συμβούλων που δεν μπήκαν στη λογική των «παζαριών».

Την καλούμε, λοιπόν, να συνετιστεί, να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες της απέναντι στους πολίτες και να συμπεριφερθεί ως πραγματική δήμαρχος. Γιατί όσο εκείνη θα «κυνηγάει μάγισσες», τα Μελίσσια, η Ν. Πεντέλη και η Πεντέλη θα χάνουν κι άλλα πολύτιμα χρόνια για την ανάπτυξή τους…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet