Ο Κ. Τίγκας παραιτήθηκε από γ.γ. του Δήμου Πεντέλης – «Ρίχνει» όλες τις δυνάμεις στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Πολιτική

Ο Κ. Τίγκας παραιτήθηκε από γ.γ. του Δήμου Πεντέλης – «Ρίχνει» όλες τις δυνάμεις στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου Πεντέλης ο κ. Κώστας Τίγκας, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού, προκειμένου -όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του- να υπηρετήσει το προσωπικό του όραμα να συμβάλλει ενεργά «στην επιβεβλημένη αλλαγή της σημερινής καταστροφική δημοτικής Αρχής στον Δήμο του».

Ειδικότερα, στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Τίγκας αναφέρει:

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εξαιρετικό άνθρωπο και φίλο Δημήτρη Στεργίου για τη γόνιμη και δημιουργική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 3,5 χρόνια. Ο συνεχής αγώνας του και η ακούραστη διάθεσή του για να υπηρετήσει τους δημότες αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση από όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας και ειδικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για τη θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου Πεντέλης αποτελεί τιμή για μένα. Σε όλο αυτό το διάστημα αποκόμισα πολύτιμες εμπειρίες και είχα την τύχη και τη δυνατότητα να συνεργαστώ, σε ένα κλίμα κατανόησης και αλληλεγγύης, με τον δήμαρχο αλλά και με τους συναδέλφους μου, λειτουργώντας ως μέλος μιας οικογένειας με κοινούς στόχους και επιδιώξεις.

Σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας μας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Είναι χρέος μας να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα, ώστε να αποκτήσει περισσότερες αρμοδιότητες και να συμβάλλει καθοριστικά στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ως ο μόνος θεσμός που τους στήριξε πραγματικά στα χρόνια της κρίσης. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε τη μάχη ώστε να εξαλείψουμε τις παθογένειες που «φρενάρουν» τις προοπτικές της τοπικής ανάπτυξης. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε οι τοπικές κοινωνίες να συνδιαμορφώσουν, μαζί με τις δημοτικές Αρχές, ένα καλύτερο μέλλον που μας αξίζει.

Προσωπικό μου όραμα είναι να συμβάλλω ενεργά, με την πολύτιμη εμπειρία μου αλλά και τη διάθεσή μου για προσφορά, ώστε η αγωνία αλλά και η προσπάθεια των χιλιάδων συμπολιτών μου στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, για μια επιβεβλημένη αλλαγή της σημερινής καταστροφικής δημοτική Αρχής, να γίνει πραγματικότητα στις αυτοδιοικητές εκλογές του 2019. Σε αυτό το πλαίσιο και αντιλαμβανόμενος τις σοβαρές απαιτήσεις της θέσης που υπηρέτησα και τίμησα τα τελευταία 3,5 χρόνια και επειδή σκοπεύω να αφιερώσω αποκλειστικά όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για την πόλη μου, υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του γενικού γραμματέα.

Για ακόμη μία φορά ευχαριστώ τον δήμαρχο Πεντέλης, τον δήμαρχο των έργων και όχι των λόγων, για την εξαιρετική συνεργασία και εύχομαι καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet