Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης: Η Ν.Δ. δεν μας έχει συνηθίσει να προσέχει τι λένε οι πολιτικοί της αντίπαλοι – Να είμαστε καχύποπτοι;
Πολιτική

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης: Η Ν.Δ. δεν μας έχει συνηθίσει να προσέχει τι λένε οι πολιτικοί της αντίπαλοι – Να είμαστε καχύποπτοι;

Στη συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει στον Δήμο Πεντέλης, κατόπιν της ενημέρωσης των δημοτικών συνδυασμών και του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την απόφαση της διοίκησης να χρησιμοποιηθεί η πτέρυγα Μπόμπολα του νοσοκομείου Αμ. Φλέμινγκ για τη στέγαση των νηπίων της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης απαντά σε ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσε η ανακοίνωση της Δημοτικής Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας με την οποία απαντά στο δελτίο Τύπου μας για το θέμα της 12ετούς μίσθωσης της πτέρυγας Μπόμπολα από τον ΕΦΚΑ στον Δήμο Πεντέλης για στέγαση προσχολικής εκπαίδευσης!», προσθέτοντας:

«Εκπλαγήκαμε από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ! Άραγε να έβαλε το χεράκι του κι εδώ ο αόρατος καθοδηγητής; Μέχρι τώρα η προτεραιότητα δινόταν στη στυγνή εφαρμογή νεοφιλελεύθερων πολιτικών στον Δήμο μέσα στην καραντίνα (ιδιωτικοποιήσεις) ή στις μακροχρόνιες συμφωνίες μέσα στο κατακαλόκαιρο (ΕΦΚΑ) που οδηγούν σε καλές business (εργολαβίες). Δεν μας είχαν συνηθίσει να προσέχουν τι λένε οι πολιτικοί τους αντίπαλοι. Πόσο πρέπει να είμαστε καχύποπτοι; Τι πρέπει να αλλάξει από την πολιτική ατζέντα; Η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, η ένταση με την Τουρκία, οι απερίγραπτες δηλώσεις Χαρδαλιά με το 112, οι ανθρώπινες και άλλες απώλειες από τις πλημμύρες στην Εύβοια;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet