Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Βούλιαξε (πάλι) στις στάχτες της Πεντέλης το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Πολιτική

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Βούλιαξε (πάλι) στις στάχτες της Πεντέλης το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη

Ότι «η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη μία μέρα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στις στάχτες της Πεντέλης και των 100 καμένων σπιτιών, οι ομαδικές φωτογραφήσεις των χαρούμενων κυβερνητικών του ακολούθων προκαλούν μόνο οργή» τονίζει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Βούλιαξε (πάλι) στις στάχτες της Πεντέλης το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη» η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης αναφέρει:

«Οργή, γιατί εξαιτίας της ανικανότητας και της έλλειψης συντονισμού της “άριστης” κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, έμεινε στο έλεος της φωτιάς το Πεντελικό όρος. Οργή γιατί η Περιφέρεια ήταν κραυγαλέα απούσα, ενώ ο κ. Πατούλης πιστεύει πως θα δοξαστεί κρυπτόμενος.

Οργή, γιατί καταστράφηκαν περιουσίες στην περιοχή και έγιναν στάχτη κόποι μιας ζωής που δεν είναι αμελητέοι για να τους αγνοεί προκλητικά η ανέμελη κυβερνητική κουστωδία. Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει σε όλους και όλες εμάς, τους πολίτες της Πεντέλης, που ζήσαμε ένα εφιαλτικό εικοσιτετράωρο, που ακόμα μετράμε τις πληγές μας, ένας περιφερόμενος θίασος, με
πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, συνοδεία κομπάρσων, που ενδιαφέρεται μόνο μην βγει κουνημένη η “σέλφι” κι αναρωτιόμαστε αν σκηνοθέτης αυτού του κακοστημένου επικοινωνιακού σόου είναι ο γνωστός εκλεκτός των αρίστων, αυτός που καταδικάστηκε για δύο βιασμούς ανηλίκων και κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Είναι θλιβερό αγαπητοί συμπρωταγωνιστές να μην έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ώρα από την απώλεια ενός συμπολίτη μας που στα 82 του χρόνια δεν βρήκε τα κουράγια να ξαναστήσει το σπιτικό του για τέταρτη φορά, κι ο κ. Μητσοτάκης να επιθεωρεί την καμένη Πεντέλη, χαμογελώντας, αρνούμενος να δεχτεί την ευθύνη του κράτους που οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, αλλά και δίχως ενσυναίσθηση για τις μη αναστρέψιμες βλάβες για το αύριο του τόπου και των κατοίκων.

Αντίθετα ο Κ. Μητσοτάκης και οι συμπρωταγωνιστές του, έχουν καταφέρει στα τρία χρόνια που κυβερνούν αυτήν τη χώρα να εντείνουν την περιβαλλοντική μας φτώχεια δίχως κανένα σχέδιο για την πρόληψη, με τον κρατικό μηχανισμό ξεχαρβαλωμένο, ασυντόνιστο και χωρίς επαρκή στελέχωση, χωρίς καμία άμεση αποκατάσταση και ανακούφιση των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές.

Ως εδώ κ. Μητσοτάκη. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, η κλεψύδρα σας αδειάζει επικίνδυνα. Ήρθε η ώρα για την πολιτική αλλαγή

Υ.Γ. Θερμή παράκληση, μην προσλαμβάνετε άλλους αστυνομικούς, με ποτιστήρια δεν σβήνουν οι φωτιές… Και κάτι ακόμα, μην δέρνετε τους εποχικούς πυροσβέστες το χειμώνα, γιατί αυτοί θα σβήνουν τις φωτιές το καλοκαίρι. Ευχαριστούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet